archmom en güzeli indirim takip etmek ya ben çok kaçırdım şimdi e bebekteki indirimi kaçırmadım ama çanta 30 tlye geldi 🙊

Nupeell sık sık indirim yapıyorlar canım yakaladıkça al hiç kaçırmadan 🥰 sağlıkla al kucagına insallah bebişini 🙏🏻

Nupeell Ben çoğu şeyini şubat ay i indiriminde e bebekten aldım. Her persembeden pazara indirim var suanda da ihtiyaciniz olan seyler indirimdeyse degerlendirin derim. Kıyafet olarak da genel olarak lcw.

archmom bundan sonra kaçırmam 😍 sağol canım Allah hepimize nasip etsin inşallah ❤️

Krizantem_ kıyafetler tamam şampuan göğüs pompası v.s almamıştım onları da e bebekten az önce aldım çanta 30 a geldi 😍 böyle daha mantıklıymış geç kaldım biraz

BusraTK yoyko 8 in 1 prk beşik aldık. Henüz kullanmadık ama iyi ve kullanışlı olduğu söyleniyor☺️

Nupeell Kıyafetlerini topluca civilden aldım, hem çok uygun hemde kumaşları çok güzel. Ama diğer tüm eksiklerinde indirimleri takip ettim birçok yerden aldım 😇

Nupeell Trendyol ve e bebekten alışverişi tamamladım. Cok şükür her şeyi tamamladık

Umay1m ful derken mesela kıyafet banyo bez vs falan mı 1200 en düşük bı araba fiyatı çünkü de😂

ulviyedemirbas2 battık ki battık 😂 zaten 35 bine falan tüp te harcadık özel muayene ilaçlar tahiller derken halen gidiyo kabaca 5 binde böyle gidecek gibi toplu almamam lazım o zaman yavas yavas halletmeye başlamalıyım bence 3 ayımız 4 guncuk geçmis çok şükür bugün doktorumuza gittik geldik taramamızı yaptırdık 😊