Nupeell mağaza da görmüştüm güzeldi ben de e bebekten başka çanta almıştım 83 lira falandı bu da yedek olsun dedim 😂

24 haftalık olduk hala alışverişe başlamadım 🤣 bir zibini bile yok. Ramazan dan sonra toplu bir Şekilde almayı düşünüyorum. Ama tek mağazadan yapmam herhalde . Trendyol lcw
    e bebek a101 bim gibi yerlerden tamamlamayı düşünüyorum

Ays0 en iyisini yapmışsın dönüşümlü kullanırsın artık 😂

Bende genel olarak ebebek. Bebek arabası ana kucagi mama sandalyesini babymall ve birkaç giyim lcwdan aldim 😊

Nupeell kesinlikle. Aynı ürünler mağazada 50 lira ben 20-25 e aldım yani güzel de geldiler çok şükür

Nupeell Ben daha başlamadım ama tüm alışverişimi online yapmak istiyorum hem daha avantajlı 🌸

Damla60 bence şimdiden indirimlerden al canım pişmanım ben 29 oldum sadece kıyafetleri aldım başka bişey yok

Daniay banada öyle geliyor hem bazı istediğin markalar mağazalarda olmuyor internette var anca bebek deterjanı falan mesela

Nupeell uygunluk olarak bence evet bide aynı ürünler var zaten e bebekte ekstra kendi ürünleri var

Nupeell eğer istanbuldaysaniz eminönünde havuzlu han var ben oraya gittim sadece bebek eşyası üzerine olan bir yer ve herşeyi ordan bi günde bitirmistik

Nupeell minicity sadece ankarada var canım eğer ankaradaysan bizzat git görerek al inan ki kıyafet hariç tüm alışverişimi kendim yaptım görerek ama hala eksikler var insan ister istemez unutuyor yada orada görünce aklına geliyor. Ama civilde de herşey var orayıda tercih edebilirsin ben ikisinden yaptım

Rukiiii evet İstanbul’dayım canım peki uygunluk olarak nasıl gidebiliriz eşimle

Nupeell ben karışık aldım hep herşeyi kıyafetide diğer eşyalarınıda. Kıyafet dışı şeyleri genelde trendyol ve ebebekten aldım. Kıyafetleri de ebebek,lcw,zara,h&m ağırlıklı

Nupeell sitesinde öyle ateş ölçer işte ne biliyim emzik biberon vs yok beşik bebek arabası . Sitede ağırlık kıyafet var ve kıyafetler fark ediyor sitede ürünler %20 indirimli mağazaya göre