Toplu alışverişler nereden?
dugmeninannesiii bende görerek almak istiyorum ama internette de çok uygun herşey çok kararsızım
Atesbeyinannesi aynen bize e bebek uzak olduğu için gidemedim civile baktım anca 🤦
24 haftalık olduk hala alışverişe başlamadım 🤣 bir zibini bile yok. Ramazan dan sonra toplu bir Şekilde almayı düşünüyorum. Ama tek mağazadan yapmam herhalde . Trendyol lcw
e bebek a101 bim gibi yerlerden tamamlamayı düşünüyorum
Bende genel olarak ebebek. Bebek arabası ana kucagi mama sandalyesini babymall ve birkaç giyim lcwdan aldim 😊
Nupeell minicity sadece ankarada var canım eğer ankaradaysan bizzat git görerek al inan ki kıyafet hariç tüm alışverişimi kendim yaptım görerek ama hala eksikler var insan ister istemez unutuyor yada orada görünce aklına geliyor. Ama civilde de herşey var orayıda tercih edebilirsin ben ikisinden yaptım
dugmeninannesiii maalesef İstanbul’dayım canım peki minicitynin internet fiyatıyla mağaza fiyatı aynı mı sizce?
Nupeell ben karışık aldım hep herşeyi kıyafetide diğer eşyalarınıda. Kıyafet dışı şeyleri genelde trendyol ve ebebekten aldım. Kıyafetleri de ebebek,lcw,zara,h&m ağırlıklı
Nupeell sitesinde öyle ateş ölçer işte ne biliyim emzik biberon vs yok beşik bebek arabası . Sitede ağırlık kıyafet var ve kıyafetler fark ediyor sitede ürünler %20 indirimli mağazaya göre