Krizantem_ kıyafetler tamam şampuan göğüs pompası v.s almamıştım onları da e bebekten az önce aldım çanta 30 a geldi 😍 böyle daha mantıklıymış geç kaldım biraz
Toplu alışverişler nereden?
Nupeell Ohh iyi kârlı alışveriş olmuş. 😄 geç olsun güç olmasın alınır
Krizantem_ aynen önümüzdeki maçlara bakıcaz artık 😂
Nupeell evet her şey için de o kadar tutdu🥰
ulviyedemirbas2 battık ki battık 😂 zaten 35 bine falan tüp te harcadık özel muayene ilaçlar tahiller derken halen gidiyo kabaca 5 binde böyle gidecek gibi toplu almamam lazım o zaman yavas yavas halletmeye başlamalıyım bence 3 ayımız 4 guncuk geçmis çok şükür bugün doktorumuza gittik geldik taramamızı yaptırdık 😊
Mom54544 yani arabalar ateş pahası valla bende en fazla sağlık ocağına gidip gelicem diye ablamın vardı İli çocuğunu büyüttü ondan aldım eğer sizinde varsa öyle yakınlarınızda kullanmayan alabilirsiniz ya da ucuz bişey istiyorsan baston arabalara bakabilirsin diğer pusetliler kullanışlı olmuyor
Umay1m aynen çok pahalı geçen hafta bı arastirdik ilk defa dışarda nasıl acaba diye ben netten devamlı araştırıyorum da eşimin dediği tek kelime nerdeyse şahin fiyatına bebek arabası var direk araba alsak doğunca üzerine minyapsak oldu 😂😂 10 15 bine kadar çıkıyo çok acımasızca ya yok malesef hepsi 2 3 çocuklu ve halı kalmayip atıldı edildi bu ara bı puset alıp sadece yaza biraz toparlar daha normal bişey mi alsam diye dusunmuyo değilim 1000 lira en uygun araba nerdeyse ona vercegme bı sürü şey alabilirim düşüncesi geciyo 3 4 gündür kafamda ama puseti de karşı komşum kullandım beğenmedim dedi çocuk içinde değişik duruyo gelişimi açısından zarar görür diye falan söyledi de simdi pusetlere örtü çıktı yumus yumus eski pusetler yok hem konforlu galiba artık
teachervera civilin kıyafetlerine renkleri canlı olanlar çabuk solma yapıyormuş sende de oldu mu
Mom54544 açıkçası durumunuz nasıl bilmiyorum ama ben gezdiğim mağazalardan fiyat aldığımda 4 Baby travel sistemler 850 liradan başlıyor diğer normal modeller 200 300 bile olanlar var bebek arabasına sonra da ihtiyacın olacak puseti senin tek başına taşıman çok zor eğer araba konusunda kesinsen puset alma onun yerine şu eskilerde kullanılan şimdi de var kumaştan ana kucaklar var onunla en azından kucağında taşıyabilirsin baston arabayı zaten yeni doğamda kullanman imkansız
Yeni_anne1 henüz alamadım oradan. Trendyoldan dan 4 hastane çıkışı aldım o kadar