28 haftalık doğum
Ayra allahım şifa versin,yavrunuzu size bağışlasın inşallah allahın izniyle hayata tutunur. dualarım sizinle.
Ayra okudum canım benim inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursun inşallah ☹️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayra canım benim bebeğim de küvözde onlar çok güçlü merak etme içini ferah tut bende 3 gün oldu doğum yapalı gece gündüz prematüre hikayeleri okuyorum 28 haftalık doğan ve hemen iyileşip annesine kavuşan yüzlerce binlerce bebek var inşallah bizde sağ salim bebeklerimize kavuşcaz bebeğinin kilosu çok iyi hatta benim dayımda tam 1050 gr doğmuş bundan 36 sene önce o imkanlarla bile yaşama tutunmuş rabbim bebeğine şifa versin sadece inan bol dua et ve sabır et ❣️
Ayra rabbim şifa versin yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🙏🏻
Ayra okudum hayırlısıyla sağ Salim en kısa zamanda kavuşun inşallah
Ayra canım benim erken doğum yaşamadım bi tecrübem yok ama rabbim evladını sana bağışlasın inşallah tez vakitte kavuş yavruna 🤲🤲
Ayra
Bir prematüre annesi olarak cok güçlü olmanız lazm.Bebişlerde çok güclü oluyor.Allahn izniyle toparlar merak etmeyin.bende 27+4te 1200gr dogm yaptm suan 6 yasnda cok sağlklı çok skür.Rabbime sığının bol bol dua edin güçlü durun tez vakitte bebeğinize sağ salim kavuştrsn rabbim.
Ayra Rabbim size de bebeğinize de güç ve sağlık versin inşallah. Sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görürsünüz inşallah 🤲🤲🤲🌸
Ayra cnm ben iki sene önce tansiyonum çıktığından dolayı sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim 34 haftalık doğdu kilosu 1.600 Gr 15 gün kuvezde kaldı ilk üç gün bebeğimi hiç göremedim eşim resmini çekip getirdi bebeğimi öyle görünce sütüm gelmeye başladı inşallah seninde sütun bı an önce gelir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Amin🤲bu arada oğlum iki yaşında 🤗