Ben 1400 doğmuşum annem pamuklara sarmış gerçek anlamda. Tutunmuşum yaşama. İnşallah senin bebeğinde tutunur güzel saglikli bir hayatı olur 🙏

Ayra duamı ettim rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kavuşun inş.
    Güçlü ol bebişin gelince sana ihtiyacı olacak annesi

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Ezgi_26 amin canım allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez rabbim hepinizden razı olsun

Ayra bende 28 haftalik dogum yaptim 2.5 sene once şuan bunu sana yazarken kizim Ayagimda onu sallıyorum o zamanlar zor zaman geçmek bilmiyo sabir tukeniyo ama geciyo hepsibkotu anı olarak kaliyo göğüslerini bol bol sıcak su ile yika

Ayra amın cnm ilkim 32 ama 27/28 uyum Buda 25 berı sıkıntıda suyundan dolayı iğne olcam bu hafta

Ayra Amin inşallah .Ayra hanım Rabbime sığının, canı veren rabbim bundan sonrada verir.Dua ve teslimiyete sığınalım biz .Rabbim evladınizi size bağışlasın. Sizi çok iyi anlıyorum aynı şeylerin benzerini yaşadım hala tedavi altındayım. Duada buluşalım

Ayra dualarım seninle canım bende erken doğum yapabilirim her an , ciğer geliştirici yapmışlar mıydı ani bir doğum mı gerçekleşti acaba ? Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻♥️

bltern1 merhaba bende çarşamba günü 34 haftalık olucam 17 martta gittiğimde 33 haftalıktım ve 2600 dü kilosu ciğer geliştirici iğne yaparsam sen yoğun bakımda yatabilirsin dedi ben normal şeker hastasıyım ve plasentamin suyu fazla olduğu için riskliyim bu çarşambada belki alabilirim dedi ve çok endişeliyim hakkımızda iyiyse olsun sezeryan olucam çünkü

_sumeyyebedir7_ amin canım inşallah allah razı olsun elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorım allaha şükür iyiymde rabbimden yana umudum var inşallah herşey çok güzel olacak 🙏

Ayse-38 rabbim bizim ve bizim gibi prematüre annelere sabır versin bebeklerimzi bize bağışlasın ne zmaan doğum yaptın kaç kiloydu bebeğn rabbm şifa versin inşallah

Jelibon54 inşallah canım inşallah em kısa zamamda sağlığına kavuşurda evimize döneriz umutluyum çok şükür rabbim umudumu boşa çıkarmasın Rabbım kimseyi evldıyla sınamasın

Ferahfezaaa amin canım allah razı olsun senden dua eden herkesten bebeğnz hasta mı rabbim yasini şerifi şifa eylesin allah kabul etsinn dualarınızıı