Ayra
Bir prematüre annesi olarak cok güçlü olmanız lazm.Bebişlerde çok güclü oluyor.Allahn izniyle toparlar merak etmeyin.bende 27+4te 1200gr dogm yaptm suan 6 yasnda cok sağlklı çok skür.Rabbime sığının bol bol dua edin güçlü durun tez vakitte bebeğinize sağ salim kavuştrsn rabbim.

Ayra Rabbim size de bebeğinize de güç ve sağlık versin inşallah. Sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görürsünüz inşallah 🤲🤲🤲🌸

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allah sağlıkla kavuştursun canım benim Rabbim güzel günlerinizi göstersin

• Ayra bunu yanıtladı.
      • Ayra bunu beğendi.

Ayra cnm ben iki sene önce tansiyonum çıktığından dolayı sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim 34 haftalık doğdu kilosu 1.600 Gr 15 gün kuvezde kaldı ilk üç gün bebeğimi hiç göremedim eşim resmini çekip getirdi bebeğimi öyle görünce sütüm gelmeye başladı inşallah seninde sütun bı an önce gelir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Amin🤲bu arada oğlum iki yaşında 🤗

Bsrddd amin canım allah razı olsun rabbim tüm hsta bebeklere prematüre lere şfa versn

Ayra canım merak etme Benin kuzenim 600 gr doğdu suan 2.5 yasında masallah çok zeki 🥰 biraz fazla kaldı korkma minik savaşçı o annesi sen güçlü ol ona moral ver 🥰 sen ne kadar güçlü olursan oda çok güçlü olur gör bak nasıl akıllı olacak 😍 sut götür alıyorlarsa seni içeri biraz zaman geçince ten tene temas rica et evdeyken bile sen ona güzel duaların gönder o seni biliyor sen ne kadar iyi olursan ne kadar güzel düşünür sağlıkla şutunu götürsen o çok iyi olacak kısa zamanda evinde olacak inşallah 🥰 minik savaşçın için ayakta durman lazım onun sana ihtiyacı var unutma 😌 bende okurum şimdi minik savaşçımıza 🥰 Rabbim en kısa zamanda sizi birbirinize kavuştursun inşallah 🤲🏻

hazal2131ds inşallah cnım allah razı olsun duandan eksk etme beni ve benim gibileri

Gizem957 aminn canım allaj razı olsın su sızması için bi kaç kere post açmıştım allah hepinizden razı osun beni o zmanda yalnız bırakmamış dualarınızda yer vermiştinz rabbm kimsenin kucağını boş koyma sın benim kızımı da baa bağışlasın

Ayra inşallah beraber çıkıcaksınız o hastaneden ya da sen biraz önden git bebeğinin odasını hazırla :) o orda biraz daha büyüsün :) hep böyle düşün inanıyorum ben prematüre bebekler çok güçlü 💪 haber ver son durumu

• Ayra bunu yanıtladı.
              • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım bende 27 haftalik dogum yaptim bebegim kovozde durumu iyi cok şükür. Bu arada hayirli olsun bebeğinz canm Rabbim saglikli sihhatli kucaginiza alip cikmayi nasip etsin insaallah. Evet cok zor o yogun bakim kapisi onunde beklemek her gun yuregi agzinda beklemek. Yaşayan bilir Allahm kimseye yasatmasin. Umut olacak birseyler ariyosan instagramda el bebek gul bebek dernegi sayfasini ve incicandemir sayfasini takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Umudunu yitirme dua et dualarimda olacaksin. Sutum gelmiyo deme sakın pes etme. Gece bile kalkip 3 4 saatte sütünü sag mutlaka. Bol su hurma kuru incir dere otu bulgur pilavı humana stil tea çay. Bunlari dene mutlaka şifa olsun insaallah. Kuvozdeki bebeklerimiz icin yaoabilecegimz en iyi sey dua edip süt sağmak 1 damlada olsa götür. Bizlerin ihtiyacı olan sey ise dua sabır ve zaman. Inaniyorumki yavrularimizi sag saglim alip evimize gidecegiz🤲😊 Sütün içinde pes atme mutlaka gelecektir. Unutma kader gayrete aşıktır 🥰

Ayra prematüre annelerin hikayelerini çok dinledim sizinkinin kilo çok iyi onlara göre 600 gram doğup 200 grama kadar düşen bebekler var ve hiç bir şey olmuyor hep pozitif olun hep mutlu hissedin kendinizi inanın o sizin gücünüzü hissediyor onlar o kadar güçlü ki hiç bir şey olmaz içini ferah tut hep dua et inşallah en kısa zamanda alirsin bebeğini kucağına canım 🥰

Ayra kızlar güçlü olur derler iki ablam Var ikisi de bebek yoğun bakım hemşiresi neler anlatıyorlar insanın şükrü artıyor Rabbim yavrunuza şifa versin onu size bağışlasın, kendi evlâdım için hergün yasin okuyorum sizi de dahil edeceğim

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.

34_21_23 amin canım benim rabbim senden tüm dua edenlerden razı olsun evlatlarımızı bşze bağışlasın dualarını kabul etsin rabbim🙏

bltern1 amin canım inşallah rabbim evlatlarımızı bşze bağışlasın sen niye erken doğum yaptın kaç hftalık bebeğin

Ayra ablam 27 haftalık doğum yaptı 10 sene önce o zaman bu kadar imkanda yoktu çok şükür 13 günde çıktı ama kilosu 2 buçuktu inşAllah sende hemenxik kavuşursun yavruna