Arkadaşlar merhaba bu 20 haftadan beri suyum sızıyordu dün saat 5 buçuk 6 gib yoğun bi şekilde suyum geldi doktorumu aradım hastaneye geldim az biraz su var ama sabah karar veririz dedi bu sabah kontrol etti suyum hiç kalmamış acil sezeryn a alıyoruz dedi bebeğim 1050 gr küvezde şuan. Sütüm gelmiyor bebeğim çok küçük ne olur dua edin bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasp etsin rabbim. Böyle erken doğurup yavruna kavuşan var mı aranızda morale umuda çok ihtiyacım var hamile duası kabul olur duanızda bana da yer verin allah rızası için. Bi ayetel kursi yasini şerif şifa suresi ne olursa duanızda bize de yer verin adım ayten ismen dua ederseniz allah rızası için. Rabbm hepinizdem sazı oldun şimdiden rabbim bütün hsta bebeklere prematüre bebeklere şifa versin hayırlısıyla ailelerine kavuştursun benim kızımı da bna bağışlasın. Yaşayan varsa umut dolu tecrübelerini yazın ne olur

Ayra rabbim evladını sana bağışlasın canım benim dirayetli ol bol bol dua et o meleğin senin duana huzuruna ihtiyacı var Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz ❤️🙏

Ayra allahım şifa versin,yavrunuzu size bağışlasın inşallah allahın izniyle hayata tutunur. dualarım sizinle.

Ayra canım seni hatırladım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini sende bol bol dua et Allah korktugumız yere ugratmasın

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.

Ayra okudum canım benim inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursun inşallah ☹️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ayra Allah Şafi adı ile şifa versin kardeşim. Dirayetli ol miniğimiz güçlü bir şekilde hayata tutunur inşallah. Dualarımda yasinlerde adını söyleyeceğim. Rabbim ciğerini yandırmasın sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin

Ayra canım benim bebeğim de küvözde onlar çok güçlü merak etme içini ferah tut bende 3 gün oldu doğum yapalı gece gündüz prematüre hikayeleri okuyorum 28 haftalık doğan ve hemen iyileşip annesine kavuşan yüzlerce binlerce bebek var inşallah bizde sağ salim bebeklerimize kavuşcaz bebeğinin kilosu çok iyi hatta benim dayımda tam 1050 gr doğmuş bundan 36 sene önce o imkanlarla bile yaşama tutunmuş rabbim bebeğine şifa versin sadece inan bol dua et ve sabır et ❣️

Ayra Allah yardımcın olsun geçmiş olsun inşallah sağ sağlim tez vakitte kavuşursun bebeğine canım iyi düşün iyi olsun Allah büyük 🤲🏼🌸

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.

Ayra rabbım evladınızı size bağışlasın 🤲🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
                  • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım benim erken doğum yaşamadım bi tecrübem yok ama rabbim evladını sana bağışlasın inşallah tez vakitte kavuş yavruna 🤲🤲

• Ayra bunu yanıtladı.
                      • Ayra bunu beğendi.

Ayra allahım sağlıkla evladına kavuştursun cnm stresten gelmez süt sakın olmaya çalış bılıyorum çok zor bende prematüre annesiyim yavrun için dimdik bekledi sütün insin ve hemen hummana çay al

• Ayra bunu yanıtladı.
                        • Ayra bunu beğendi.

Ayra canım benim arkadasımın da 28 haftalık doğdu 900 gram şuan yaşıtlarını yakaladı 4 aylık cok da iyi süt vermeye çalış bol bol iyi olacak

Ayra
                            Bir prematüre annesi olarak cok güçlü olmanız lazm.Bebişlerde çok güclü oluyor.Allahn izniyle toparlar merak etmeyin.bende 27+4te 1200gr dogm yaptm suan 6 yasnda cok sağlklı çok skür.Rabbime sığının bol bol dua edin güçlü durun tez vakitte bebeğinize sağ salim kavuştrsn rabbim.

Ayra Rabbim size de bebeğinize de güç ve sağlık versin inşallah. Sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görürsünüz inşallah 🤲🤲🤲🌸

• Ayra bunu yanıtladı.
                              • Ayra bunu beğendi.