34_21_23 amin canım benim rabbim senden tüm dua edenlerden razı olsun evlatlarımızı bşze bağışlasın dualarını kabul etsin rabbim🙏

bltern1 amin canım inşallah rabbim evlatlarımızı bşze bağışlasın sen niye erken doğum yaptın kaç hftalık bebeğin

Ayra ablam 27 haftalık doğum yaptı 10 sene önce o zaman bu kadar imkanda yoktu çok şükür 13 günde çıktı ama kilosu 2 buçuktu inşAllah sende hemenxik kavuşursun yavruna

Ayra siz şuan stresten uzak durmaya çalışın ne kadar zor olsada tahmin bile edemiyorum allahım yardım etsin bebeğinize iyilik şifa versin. Üzülmeyin çünkü sütünüz kaçar hiç gelmez bol bol sıvı tüketin ve masa yaparak göğsünüzü sağın süt gelmese bile uyarılacaktır bu beyne süt üret demek oluyormuş sağmaktan vazgeçmeyin ♥️

Ayra bilhassa gece sağın o zaman saha çok oluyor süt üretimi ve uyuyup dinlenin gün aşırı duş alın üzüntüden öğünlerinizi aksatmayın hepsi etkiler süt üretimini♥️♥️

Ayra Aminn canım benim rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

• Ayra bunu yanıtladı.
  • Ayra bunu beğendi.

Msydn6 allahıma binlerce kez şükür ler olsun ki rabbime inancım sonsuz ve içimde umut var çok şükür ama ister istemez kötü oluyor insan akşam görneye gittim ilk defa minacıktı yüreğim yandı ama içimdeki umut göz yaşıma engel oldu ve onun gibi olan o kdar çok yavrucak vardı ki içim acıdı resmen rabbim yardım etsin minik yüreklere şifa versin bizlere bğılasım yavrularımızı

bltern1 benimde suyum az , kaç haftalık doğum yaptınız acaba ? Kaç kg doğdu ? Allah kavuştursun bir an önce

Alwayshope amn canım benim allah razı olsjn allah kabul etsin 🙏

Deryayurt allah razı olsun canım duan bile yeter rabbim kimseye yaşşatmasın

bltern1 suyunuzun miktarını hatırlıyor musunuz ? Benim ki 5

Bsmlh amin allah razı olsın canım rabbim kimsenin kucağını boş koyma sın sen kaç haftalık doğurdun

tgba22 inşallah benim prensesimde hayata tutunur sütğm gelmedi dah cnım bide şimdilik süt vermek içn erkenmiş sütü poşete koyup buzdolabında saklayckmışım