Tospikkkkk ben cok memnunum doktorumdan ve hastaneden her ikiside gayet iyi şimdilik bi sorun olmadı 🙏
Canım izmirliler 🖤
Tospikkkkk sanırım siz ileri haftalardasınız çünkü 27 haftadır oradayım bi ceren hanım birde Feyza hanım var o kadar
Tospikkkkk can Hastanesi’ne gidiyorum muayne ucreti 215 lira doğum ücreti şimdilik 4750 içinde işitme testi ve topuk kanı alimida dahil doktorum hamileydi ve bu ay doğum iznine ayrıldı önümüzdeki ay farklı bir doktora gidicem kafam çok karışık 🙄
Tospikkkkk buca kadin doğum hastanesini suriyeler basmis😂sinirlerim alt üst durumda ilk doğumu orda yaptim bende temiz hastane ebeler biraz sert şu an yeşilyurtta gidiyorum doğumu da orda yapacam 15 gun once tanidik biri bucada doğum yapti odalar da yer olmadigi için doğum hanede kaldi 1 gun boyunca tum suriyeler o hastaneye gidiyor yeşilyurt sessiz sakin
Mom72626 bende öyle biliyorum
Fatocan47 🤣🤣🤣🤣haklısın valla yakında bize yer kalmıycak
okunmusciklet canım ben geçen sene gidiyordum ilk gebeligimde bu ikinci gebeliğim
Özel ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanım çok memnunum muayene ücreti 150 tl kan testlerine vs de çok ücret almıyorlar
Htckrdmn çok kötü oluyo öyle ya tam doktora alisiyosun
Ben belki uygun fiyatlı güzel bir yer bulurum sanmıştım ama benim doktorumdan daha pahalı hepsi doktor değiştirmeyi düşünürseniz alsancak ta özel polikinligi olan bi doktor adı ahmet kılyar 200 tl muayne ücreti var bir ay ödüyorsunuz ikinci ay ücretsiz bayılıyorsunuz doğum ücret ise 4200 tl özel karataş hastanesiyle anlaşmalı herşey dahil
Tospikkkkk Hayir canim ben ilk doğumda suni sancı aldim orda tabi bağıra çağıra çokta dikişim oldu 3 kilo bebek dogurmama rağmen anlayamadım zorlandığımı düşünüyorum o yüzden yine normal doğum istiyorum ama en azından burda epidural var epidural düşünüyorum
35rabia anladım canım
Ben bugün ege şehire gittim görüşmek için sezeryan 4000 normal doğum 4500 . Muayne ücreti 150 TL. Ama orasiyla devam etmicem sanırım.
Fatma_tprk merhabalar nst ücretini sordunuz mu acaba?
civciv1520 özel değilse neden oraya gtmiceksiniz olumsuz birşey mi oldu. Bende ege şehire aygün hanıma gidiyorum da