Ben bugün ege şehire gittim görüşmek için sezeryan 4000 normal doğum 4500 . Muayne ücreti 150 TL. Ama orasiyla devam etmicem sanırım.

Mom72626 Doğrudur arkadaşım aşağı yukarı bi fiyat söyledim 5.000₺ den düşük doğum parası alan özelleri de unutmamak lazım 🙋🏻‍♀️

civciv1520 özel değilse neden oraya gtmiceksiniz olumsuz birşey mi oldu. Bende ege şehire aygün hanıma gidiyorum da

Oykuaygun henüz sormadım 1 nisanda randevum var ozaman herşeyi konuşucam

DuruMom canım eşimin iş yeri ege şehirle anlaşmış yüzde 15 indirim uygulanacak dediler . Sorduğumda ise sadece muayne ücretinde indirim uygulancak doğum için indirim geçerli değil dediler

Tospikkkkk merhabaa . MedicalPark hastanesinde Volkan Emirdara gidiyoruz . Özel saglık sigortamız var ödeme yapmıyoruz ama sigortasız giden arkadasım var 230 ödüyor her muayene için . Emekli sandıgı indirimi ile 🙏🏻

DuruMom merhaba çalışan biri misiniz ona gore bi soru soracağım. Benim de doktorum aygün hanim

Simgesen evet bir ay önce sordum bu şekilde olduğunu söylediler ama Haziran gibi tekrar bir zam gelir bende temmuzda doğum yapcam büyük ihtimalle zamdan yine etkilenecm 🙄

Karşıyakada Vedat Uluğ’a gidiyorum çok memnunuz,ne zaman yazsak saatinde cevap veriyor çok güleryüzlü ve ilgili muayene ücreti 400

Htckrdmn can hastanesine çok zam yapıldığı için çok şikayet var fiyat artışı için ama eğer fiyat öyleyse bende can hastanesi ne gelmeyi düşünüyorum birimde doğumumuz Haziran sonu gibi görünüyor ama siz hangi doktora gidiyorsunuz ilgi alaka nasıl

Susamtanem2 2021 ücretleri güncellediklerinde o şekilde bilgi verilmişti eşim sağlık personeli olduğu için bizim indirimli olacak o yüzden çok üstünde durmamıştım