Ben bugün ege şehire gittim görüşmek için sezeryan 4000 normal doğum 4500 . Muayne ücreti 150 TL. Ama orasiyla devam etmicem sanırım.
Canım izmirliler 🖤
Fatma_tprk merhabalar nst ücretini sordunuz mu acaba?
civciv1520 özel değilse neden oraya gtmiceksiniz olumsuz birşey mi oldu. Bende ege şehire aygün hanıma gidiyorum da
DuruMom canım eşimin iş yeri ege şehirle anlaşmış yüzde 15 indirim uygulanacak dediler . Sorduğumda ise sadece muayne ücretinde indirim uygulancak doğum için indirim geçerli değil dediler
Tospikkkkk merhabaa . MedicalPark hastanesinde Volkan Emirdara gidiyoruz . Özel saglık sigortamız var ödeme yapmıyoruz ama sigortasız giden arkadasım var 230 ödüyor her muayene için . Emekli sandıgı indirimi ile 🙏🏻
DuruMom merhaba çalışan biri misiniz ona gore bi soru soracağım. Benim de doktorum aygün hanim
ElifAygulUzun özel Ata 5000 bin diye biliyordum zam mı geldi acaba
Besolaraa bunu ikidir duyuyorum şimdi özel hastanede kontrole başlasam Dr gece çağırınca gelmez mi nöbetçi giriyorsa ne anlamı kaldı ki
Susamtanem2 bazı hastanelerde gelmiyorlar o yüzden çoğu kişi özel polikinlige gidiyor
Besolaraa özel polikinliklerin çoğu hastaneye ayrı kendine ayrı ücret alıyo merak ettim öğrenince yazarmısın
Karşıyakada Vedat Uluğ’a gidiyorum çok memnunuz,ne zaman yazsak saatinde cevap veriyor çok güleryüzlü ve ilgili muayene ücreti 400
Kedisever3535 e ticaret yapıyorum kendi işim yani
Oykuaygun yok sormadım hic
Susamtanem2 2021 ücretleri güncellediklerinde o şekilde bilgi verilmişti eşim sağlık personeli olduğu için bizim indirimli olacak o yüzden çok üstünde durmamıştım