Kizlar hangi hastaneye gidiyorsunuz muayne ucreti ne kadar bide dogum parasi hastane arayışındayım devlet hastanesine gidip memnun kalan varmı
Canım izmirliler 🖤
Tospikkkkk tınaztepe galen hastanesine gidiyorum ilk öğrendiğimden beri canım çok da memnunum
Tospikkkkk ege şehir e gidiyorum bende
Tospikkkkk Özel hayat hastanesine gidiyorum canım 28 haftadan itibaren daha önceden buca kadin doguma gidiyordum ilk doğumumuda orda yapmıştım sonra hayat hastanesini duydum herkes çok memnundu muaniye 85 TL nst ücreti 50 TL doğum ücreti ise 2700 TL ve ben şu an için doktorum ve hastaneden memnunum
Özel Gazi Hastanesine gidiyorum 165 tl muayene 4500 tl doğum
okunmusciklet ben ilk gebeligimde oraya gidiyordum sonra degistirdim bana çok gereksiz testler yaptırıyordu
Tospikkkkk AA hangi doktordaydınız
Fatma_tprk ege şehirlerde arkadaşım doğum yaptı hiç memnun kalmadı ama doktordan yana hangi doktora gidiyorsun bence hastane güzel ama kapsamlı en azından
okunmusciklet esin hanım
Tospikkkkk çok iyiydi çokta seviyordum ama beni biraz aştı
Ata sağlığa gidiyorum Medine Meltem hanıma baştan beri 38+1 olduk muayene ücreti 115TL Nst 45TL doğum da 5200 TL doktorumdan da hastaneden de memnunum 🙋🏼♀️👍🏼
SultanKobak orası nerede hiç bilmiyorum muayne ücreti yüksek sanki ama şimdiki ücretleri bilmiyorum tabi
ElifAygulUzun benim bildiğim nta den ücret alınmıyo ya bu kadar en azından geçen sene ödemiyordum ben yani 10 lira ödüyodum
Tospikkkkk 19 ay önce medical parkta doğum yaptım özel muayeneye gidiyordum Mono sağlık diye bir yerdi bayraklıda. Muayene ücreti 250 TL ama şuan baya arttı diye biliyorum. Doğumum özel olduğu için Yüksel mebla ödedik canım ama çok memnun kalmıştım. 2. Yi de orası istiyoruz eşimle ama şuan gittiğim doktor özel gelmiyor o yüzden kararsızım daha yeni gebeyim diye
Tospikkkkk Alsancakta Özel muayaneye gidiyorum Hatice Aktan Kadomer inanılmaz ilgili bir doktor 🥰 gecenin yarısında bile arasanız hemen dönüş sağlayıp yardımcı oluyor , randevunuzda da bebekle alakalı herşeyi siz sormadan söyleyip o kadar memnun bırakıyor ki anlatamam 2 anlaşmalı olduğu hastane var biri egepol , diğeri medicana
nasip olursa 38 gün sonra egepolde Hatice hanımla doğum yapacağım ☺️
şimdi ki özel hastanelerde ki tek sorun gece sancınız tutup hastaneye gitmek isteseniz doğum dahi gerçekleşse aylardır gözüktüğünüz doktor değil de nöbetçi doktor doğumu yaptırıyor ve ben açıkçası mantıklı bulmadığım İçin özel muayane özel doktor istedim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
muayane ücreti 400₺
doğum İçin fiyat almadım aşağı yukarı diğer özellerle aynıdır 5.000₺ Filan ☺️
35rabia bende buca kadın doğuma çok yakın oturuyorum neden ikinci doğumunuzda orda yapmyorsunuz pandemiden dolayımı
Besolaraa bende fiyat al en az 8 9 bin vardır bende ilk gebeligimi alsancak özel polikinligi olan ahmer bey takip etti 22 haftadan sonra 3500 tl ödedim hersey dahil karatas hastanesinde 200 lira muayne ucreti oduyordum gecen sene bir ay veriyordum muayne ucreti bir ay vermiyordum cooook cokkkk mukemmel bi doktor bence kesin kesin fiyat al belki seni asar
35rabia hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Mom72626 alsancakta ahmet bey var o cok mukemmel bi doktor tafsiye ederim muayne ucretinide bir ay oduyosun bir ay odemiyosun özel polikinligi var duvarindada birsuru belgesi var