Susamtanem2 2021 ücretleri güncellediklerinde o şekilde bilgi verilmişti eşim sağlık personeli olduğu için bizim indirimli olacak o yüzden çok üstünde durmamıştım

Simgesen ben calibe hanıma gidiyordum ama oda doğum iznine ayrıldı kendi hastalarını sadık beye yönlendiriyor önümüzdeki ay sadikbeye gitmeyi düşünüyorum. Calibe hanımdan çok memnundum çok ilgili bir doktor çok güler yüzlü ve samimiydi hiç bir sorumu cevabsiz bırakmadı , telefonla her daim ulasabldgm bir doktordu. Umarım sadık beyden de aynı performansı görebilirim 🤗
    Fiyatlar evet birden yükseldi 135 ti 165 oldu sonra 215 oldumuayne ücreti ama doğum ücreti aşağı yukarı bütün hastanelerde bu şekilde ve can hastanesi gayet temiz ve donanımlı olduğu için burayı tercih ediyorum açıkçası

Htckrdmn evet can hastanesini çok duyuyorum orada bende operasyon geçirmiştim 2 sene önce çok temizdi. Orda irfan beyi çok övüyorlar ama kendisinde birebir doğum yapan birisi ile konuşmadım hiç. Bize ata sağlıkta dışardan doktor ile 4500 şu an gittiğimiz doktorda ama fiyat aralığı dediğiniz gibi çok yakın bi gelip kontrol olmak fikri aklımdan çıkmıyor 😂

Tospikkkkk Alsancakta Volkan Serhat Dede’ye gidiyorum Çok iyi bir hekim ilk doğumumuda o yaptırmıştı 🤗 Muayene ücreti 450 TL

Susamtanem2 evet maalesef artık bazı özeller de devlet hastanesinden farksız oldu

özel can hastanesine gidiyorum irfan beye muayane 215 doğum 4750☺️

Egepol dilek hanıma gidiyoruz bizde. Giden varmı egepole ? Muayene ücreti 170 doğum 4bin 🤔

Tospikkkkk can hastanesine gidiyorum 20 haftalığız muayene ücreti 215 TL doğum 4750 TL. Doktorumuz İrfan beyi ısrarla öneririm çok ilgili bir doktor akrabam da İrfan bey de doğum yaptı ısrarla tavsiye ederimm

Tospikkkkk ben ilk başta özele gidiyordum bir de devlet deneyeyim dedim ve devlette gittiğim doktor çok samimi çok hareketli bir doktor çıktı. Devlet hastanesinde böylesi sabırlı ve tatlı dilli bir doktor görmemiştim. İlk muayeneden kanik çok kaynadı. Bıraktım özele gitmeyi. Şimdi ara ara eşim de görsün diye özel muayenehaneye gidecez. Gümüşpala da Ali karaegeli var çok eski çok tecrübeli bir doktor. Onun dışında devlete devam

nslhhsn9221 doktorunuz kim acaba ben ilk dogumumu da orda yaptım selin hanımda ama şuan izinde o yüzden seda hanıma gidiuodum çok memnunum

nslhhsn9221 kesinlikle bende sadece o vardı diye aldım randevu ama eşime de söyledim çok memnunum şimdi sırf eşim doğuma girsin diye özel bakiyrium ama çok kararsızım 😔😔 hastane ve doktor çok iyi sadece eşimden ve fotoğraf çekiminden dolayı özele gidip pişman olmaktan korkuyorum

Oykuaygun yanlış hatırlamıyorsam ege şehire gidiyordunuz değil mi. Nst 50 lira ege şehirde