Chemstry yaptırdım 10 15 gün içinde sonucum çıktı tertemizdi… kalbinde parlaklık böbrekler de genişleme olduğu için dawn sendromundan şüphelendi dr. Ben bu duruma hazır olmak için yaptırdım 3.500 tl ye sizde yapardanız içinizi ferah tutun lütfen
İkili tarama kötü çıkıp kan yada sıvı aldıran var mı?
Esra-sari aynen ondan canim ultrosonda kurun kemigi olmsmasi risktir cunku kan degerin gayet iyi egee burun kemigi girilseydi kombine degerin yuksek olurdu baya bence hic canini sıkma detayliyi bekle burun kemigi felan varmis zaten
[silindi]
Esra-sari karindan sivi aldirmak amniyosentez oluyor ve dogruluk orani %100. Evet biraz riskli bir testmis.
Nifty test ise tarama testi ve dogruluk orani %99. Kan alarak yapiliyor. Anne ile bebegin kani birbirinden ayrilip test ediliyor. Riski yok. Butceniz varsa bunu yaptirmanizi oneririm.
tazeanneew bugün baktı burnu var sıkıntı yok bende gördüm yani gayet yerinde bi burnu var bebeğin. 1.9 ense kalınlığıda
Gulsahkinay Allah razı olsun ☺️
Esra-sari merhaba Esra hanım, benım de öyleydi. Ultrasonda herhangi bir sorun yoktu. Sadece kan degerlerımden dolayı rısklı çıkmıstı. Serkılaj olacagım ıcın bebegın saglıklı oldugundan emin olmaları gerekiyordu. O yuzden cvs yaptırdım. İğneyle bebegın dnasından örnek alındı. Çok şükür temiz geldı. Benım ameliyat gıbı bır sorunum olmasa yaptırmazdım. Çünkü ultrasonda çok şükür her seyı normaldi. Şu an 31 haftalık olduk. Her kontrolde detaylı bakıyor. Periontolog doktorumuz o yuzden de içimiz rahat. Allaha emanet tabı. Rabbım saglıcakla doğurmayı nasıp etsın.
[silindi] ikili tarama yaparken burun kemiği yok diye girilmiş unutuldu sanırım ama bebeğin burun kemiği var bu yüzden değer yüksek çıkmış olabilirmiş ay iyice kafam karıştı
Esra-sari ağlama..ikili iyiydi ama üçlü riskli çıktı ne yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum bende ağladım içim çıktı falan ama sonra birşey değişmeyecek onu farkettim.nıfty test için imkanım yok direkt amniyosentez yaptırdım üniv.hastanesinde.işlemde kolay..boşuna yıpranmayın yapılması gerekeni yapıp akısına bırakın ben hala sonuç bekliyorum..iyi düşünün iyi olsun
kelebegims cvs dimi yaptırdığınız? Biz de 14.haftada yaptırdık. Çok şükür temiz geldı.
Esra-sari bende ikili testte gittiğimde yaptıramamıştım. Dörtlüde riskli çıktı. Doktor hemen sıvı alımını önerdi. Ben fetal dna testi yaptırdım. Sonuç iki haftada çıkıyor. Çok zorlu süreç. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Allahım bebeklerimize sağlık sıhhat versin anne olmak çok güzel ve çok zor.
momtobe8 NIPT testine halk arasında nifty testi denmektedir, anne kanındaki fetal DNA üzerinden yapılan bir test 🙃 Valla benim testim 3 bin liraya Amerika San Fransisco’ya gönderildi, 9-10 gün içinde sonuçlandı. Türkiyede yapılıp sonuçların 15 gün sürüyor olması da biraz yanlış geldi ama Türkiye’de yapıldığını bildiğiniz bir laboratuvar varsa bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.
[silindi]
Esra-sari detayli ultrason ve 4lu test yapilmadi dimi henuz? Onlari da yaptirip bakin isterseniz
[silindi] hayır sadce ikili tarama yapıldı
Seda--mete benim 23.haftada yapıldı sanırım o yüzden kordondan alındı. Şükür iyi çıkmış sizin ☺️
momsboys umarım sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza çok zormuş Bnmde ilk hamileliğim hiç bişeyin heyecanını bile yaşayamıyorum