Tugce1234 Miray53 benim de aşırı iştahsızlık kabızlık mutsuzluk dışında bir şeyim Yok bunada şükür bu duyguları yaşatan Allah'ıma şükürler olsun 🙏🏻🤗 hepimiz aynı zamanlarda alıcaz miniklerimizi kucağımıza Rabbin izni ile 😍
Miray53 Tugce1234 aynen mutsuzluk tahammülsüzlük tedavi sürecinden beri sürüyor hep sanırım böyle devam edicek 🙄 Zaman zaman sağ kasık ağrısı bel ağrısı oluyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 👐🏼
Banu CB80 kullandım benim dondurulmuş embriyo idi o yüzden daha yeni bitti artık kullanmayacağım çok şükür
Banu CB80 bu arada benim 6+5 de kalp atımı duyulduktan sonra bulantı başladı ve hala devam ediyor umarım senin güzel geçer
CB80 Banu benim bulantılarım çok dengesiz bir hafta boyunca full mide bulantısı çektim şimdide ara ara bulanıyorum rahatım çok şükür.. ben henüz kalp atışını duymadım pazartesi inşallah
Dilaayes Banu Huris53 hanngisii dahha. İyi acaba. Ya şimdi kararsız kaldım adalet hannima sizin doktorunuz arasindda
Banu CB80 inşallah canım çok bulantın olmaz ara ara gelsin devamlı olmasından iyidir canım ben 5 kilo verdim inşallah benim de geçer normal halime dönerim 😘 en kısa sürede meleğini duy inşallah
Tugce1234 CB80 gerçekten öyle ben ilk kalp seslerini duydum Şimdi ikinci kez duymamın onları görmenin heyecanı var 🤗🤗🤗 Rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla hayırla amin 🙏🏻
CB80 Banu i Banu teşekkürler 😊 geçecek bu günler yeter ki sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🙏
Tugce1234 Miray53 Benim de belirtilerim bi yoğun oluyor bi hiç olmuyor anlamadım nasıl iş insan öyle olunca korkuyor bebeklere bişi oldu diye Allahım korusun 🙏🏻 Bu 9aylık süreç zor gecicek belli Rabbim sağa Salim kavuştursun hepimizi inşaAllah 🤗🙁
Nesnesnes Tugce1234 vogue inşllh bişey çıkmaz.bol bol dua edin. İkilide sorun yoksa dörtlüye gerek yok diyo bazı doktorlar. Detaylı utlrasonda sıkıntı yoksa bişey çıkmaz allahın izniyle.