Değerlerim yüksek çıktı 14 haftalığım ama ne çocuğun ensede sıkıntı var nede burun kemiğinde. Sıvı Alcaz göbekten riskli kan alırsak 3 bin dediler napıcamı şaşırdım deli gibi ağlıyorum sadece
İkili tarama kötü çıkıp kan yada sıvı aldıran var mı?
Banada nifty testi yaptırmam gerektiği söylendi bilen yaptıran varmı arkadaşlar?
Esra-sari grafiklerini aldınmı
Chemstry yaptıranlar var canım yazarlar istersen yeni tartışma açma Nıfty adıyla yada forumda ara mutlaka bulursun
tazeanneew aldım onları geçen hafta doktora bugn gösterdim
Esra-sari risk oranları kaç canım 1:1000 falan olarak yazıyor, istersen başka doktora daha danış
Esra-sari bana kalirsa yaptirma sadece dua et ALLAHIn izniyle hayirla saglikla alirsin kucagina riske grip sivi aldirsan ne degiscekki yavrun gene senin yavrun saglikli olsada olmasada
Esra-sari Bendede ultrason ölçümlerin gayet normaldi ama bıyıkımyasal riskim 1:140 cıktı ve nıfty testı yaptrdım sonuc beklıyorız . İmkanınız varsa yaptırın derım sadece 1 tüp kan verıyorsunuz o kdar
Esra-sari İkili test riskiniz kaç acaba?
Chemstry Yaptırdım sonuc beklıyorım 1 tüp kan verıyorsunuz sadece . Sızın rıskınz nedır acaba?
Ense kalınlığından dolayı ikili test haftamızda bizde kan testi yani nifty testini yaptırmıştık
elifinannesiiii Değerleriniz nasıldı acaba sonuc geldı mı ? Beklemek cok zor 😞 Rabbım sabır versın hepımıze
Esra-sari canını sıkma canım hiç ben de kordondan kan aldırdım amniyosentez daha kolay bi uygulama kordona göre. Yaptırmanı kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğin elbette senin ama doğunca seni neyin beklediğini bilmen gerekir. Allah korusun bi problemi varsa da ona göre doktor hastane bakman gerekir. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz 🤲
Mmoommlife ense kalınlığımız 3 mm idi doktorumuz riskli gördüğü için ikili değil imkanınız varsa nifty tercih edin demişti yaptırdık bizde. Eşim ve benim için hayatımızda geçirdiğimiz en zor 9 gündü ağlamaktan kendimi alamıyordum çok şükür sonucumuz temiz geldi zamanla ense kalınlığımızda geriledi🤲🏼 18 haftalık olduk şimdi. Darısı başınıza inşallah gerçekten yıpratıcı süreç sizi anlıyorum😕
kelebegims 3 binle kanı verip sonucu beklemek istiyorum bende yoksa doğana kadar acabayla yaşıcam çocuğumda etkilenecek bu durumdan
elifinannesiiii benim anlamadığım ense kalınlığı burun kemiği hepsi normal ama değer neden yüksek yani kendimce para tuzağı mı diyorum bide
Esra-sari evet riskli görünüyor amniyosentez değilde durumunuz varsa nifty daha sağlıklo yinede başka doktora daha danışın bide unutmayın sadece risk hesaplama %100 bi sonuç değil 🙏🏻 İnşallah sağlıkla gelsin