• Gebelik
  • İkili tarama kötü çıkıp kan yada sıvı aldıran var mı?

Esra-sari burun kemiği görüntülenemedi yazıyor o riskinizi arttırmış olabilir.ultrason ölçümleriniz normalmiydi

yelizb evet unutuldu mu yoksa para tuzağı için mi burun kemiği yazılmadı anlamış değilim yok sanırım burun kemiği o yüzden diodum ama bugün ultrasona girdim gayette hokka gbi burnu var çocuğun ense kalınlığıda normal hiç bir sıkıntı yok

Gamzeblk Ne tesadüf ki ben de İzmir Genetik’e verdim testi 😀 Merak etmeyin 1-2 güne çıkar sonuç azıcık daha sabredin.

momsboys önceden böyle şeyler mi vardı ya millet çatır çatır doğruyodu şmdi herşey sıkıntı fazla teknolojide iyi değil bence. Şu karnımdaki çocuğun durumu iyiyse bile zaten bnm moral bozukluğumdan etkilenecek doktorlarda artık çok değişmiş hiç acımak yok

Esra-sari Benim de ensesi kalın demişlerdi çok korkmuştuk 4 doktor gezdik sonra sıvı aldırmaya karar vrrdik icimiz rahat etsin die çok acıkı bi işlem ve sonucumuz erken gebelik oldugu icin eşleşmedi sırf para için yapılıyor bence doktorla biraz tartışınca sonuçlariniz buyuk ihtimal temizdi dedi ve biz sonra 3 lü tarama yaptık ve şükür temiz dedi ve doktorum kilo olabilir keşke yaptirmasaydin riskli bi işlem dedi zaten de öyleydi burun kemiginede baktik var çok sükür icini rahat tut kilo veya ödem olabilir bizden de 2 500 tl para aldılar

Grlzynp yaptırmamayı düşünüyorum doktora da desim ben hiçbir şekilde kürtaj düşünmüyorum '‘En azından bilelim ona göre takibini yaparız’' dedi de takip ne yapacak ki bir tedavi varmı diyorum yok tedavisi diyor

Esra-sari momsboys Doktorlar her şeyi hastasına söylemekle yükümlü olup hastasından hiçbir şeyi saklamamak için yemin etmiş insanlardır. Sizin kalbinizi kırmamak için bir çok şeyi göz ardı edemezler. Ense kalınlığı ölçümü, gebelik haftası ilerledikçe normale döner. 12. hafta civarı ölçümleri önemlidir. Eğer gerçekten burun kemiği varken; bunun bilgisi yanlış girildiyse, bunun altında doktorun size kurduğu para tuzağı değil, formu doldururken hata yapmasından ibarettir. Çünkü bu testlerden para kazanacak tek yer, sizin testi yaptırdığınız laboratuvarın kendisidir. Ama birçok insan doktorları para kazanma makinesi zanneder, ama istisnalar dışında onlar sizin düşündüğünüz gibi kötü niyeti olan insanlar değillerdir.

Nur456 çocuğun burun kemiği ensesi normal zaten ama sonucuma kötü diolar çünkü ikili tarama testine burun kemiğine yok yazmışlar bu kadar da vicdansızlık olmaz

GokcenA ne diyosunz Allah aşkına böyle yanlışlık mı olur ağır bişey bu farkında mısınız?

Esra-sari Esra hanım bu bir hata zaten ama siz bunu para kazanma hevesi olarak görmüşsünüz.

GokcenA sizene? Bu bnm düşüncem siz doktorsunuzda size neden bize böyle mi yapıyosnz dedim?

GokcenA kesinlikle böyle birsey para tuzagı vb gibi bir düşünce beyan etmedim sadece tüm testlerime önem verip yaptırdım hamileliğimin tamamını stres içinde gecirdim ne yazıkki

GokcenA size bişey demedim sonuçta uzatmanın anlamı yok zaten sıkıntılı bi dönemdeyim

Esra-sari Benimde ikili taramam da risk gözüktü fetal dna yaptırdım 3 bine sonuç bekliyorum 😔