Eelcinn joie serina benimki çok memnunum
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Hazanil ben de yatak kıyafet gibi standart şeyler dışında bir şey almak istediğimde bu istek mi ihtiyaç mı diye uzun uzun düşünüp araştırıyorum. Eşya fazlalığını hiç sevmem o yüzden gerçekten ihtiyaç değilse almıyorum. Babynestlere filan nasıl heves ettim ilk dönem. Tam sipariş veriyordum ki ilkinde böyle bir şeye ihtiyaç duymadığım aklıma geldi :) üstelik bir kaç ay kullanılacak sonra paketlenip kaldırılacak. Sadece görüntüsü güzel olsun diye almak istemedim iyi ki de vazgeçmişim 300 liram cebimde kaldı :) reflü yatağı gibi şeyler doktor önerirse alacağım. Mahrumiyet bölgesinde değiliz ne ihtiyacımız olsa 10 dakika çıkıp alıp gelebiliriz o yüzden bebek doğmadan yığmayacağım. Eşyası da aynı şekilde. Oğlumun eski ama sağlam dolabı bir vardı. Anneannem heves etmiş diye genç odası aldığı için boşa çıkmıştı onu bebeğimde kullanacağım mesela. Herkes yenisini alsana diyor ne gerek var diyorum. Babam demirci. Abim doğduğunda demir Bi karyola yapmış. Ben ve abimin kızı dahil bütün sülalenin bebeleri o karyolada büyüdü. :) bugün kızıma getirdi boyayıp onu kullanacağım. Bazı kısa süreli kullanılacak şeyleri Dolaptan uygun fiyatlı aldım. Yeri gelir marka alırım (ayakkabı gibi) yeri gelir pazardan alırım. 10000 lira ikiz bile olsa çocuklar için çok fazla. Biz tek çocuğa 5000 masraf etmiyoruz ki neden ikiye 10000 olsun
HappyMom
Bebek arabası iyiki almışım puset keşke almasaydım dolabın üstünde fazlalık oldu bana sadece
demioz 1 alacaktım almayayım o zaman teşekkür ederim
HappyMom depent bez ve elektrikli pompa iyi ki almışım kurtarıcım oldular 🤲🏻🤲🏻
Cicilibicili ben lohusa pijama takımı aldım 2 tane doğumuna 2 ay var şimdiden onları giyiyorum diğer pijamaları karnımı sıkıyor hep yani şimdiden bana faydalı oldu siz nasıl birşey almıştınız
Hazanil evet çok iyi oldu hepside markalı baya masraftan kurtardı beni
Tubikcay ne kadar güzel yazmışsınız o kadar ihtiyaç sahibi insan var ki bizler gerçekten şanslıyız. Tabi kendi koşullarını insan kendi oluşturuyor illaki ama yine de çok düşkün durumda insan varken lüks istiyoruz güzel parçalar almak hatta en iyi şeyi almak ama vicdanen de rahatsızlık yaratıyor. Benim için en azından öyle. Evde kedilerim var mesela onlara bir kap mama verirken dışardakilere geç indirince üzülüyorum. Kendimiz tokken onlar ne durumda. Yine Nice bebek düşkün durumdayken bebeğime ihtiyaçları dışında masraf edemem etmek istemiyorum bilinçli olmak istiyorum. Siz de ne güzel olmuş bir beşik yıllarca kullanılmış ne güzel gerçekten.
mucizemm_3 sağlıkla sıhhatle kullanın ☺️☺️
Elifemirhan bizde öyle düşünerek 0-36 kg oto koltuğu ve yenidoğandan itibaren kullanmak üzere bebek arabası aldık ama acaba pusetede ihtiyaç olur mu diye düşünmeye başladım, bebeği dışarıya çıkarırken fln gerek olur mu veya puset olmasa da olur mu?
Kubrasrlozd elektrikli pompa nerelerde ve ne zaman kullandınız acaba
Smyy00 valla puset bebekten daha ağır oluyo bence gereksiz puseti taşımaktan yoruluyor insan kanguru varsa obile daha kullanışlı benceee
melissara ben ikiz gebeyim anne yani kullanmayacagim ve büyük olmasını istemiyorum bu sebeple
Smyy00 valla lohusa pijama takımı alarak en güzelini yapmışsın. Ben de pijama takımlarını hamilelikte başlamıştım giymeye aşırı rahat. Benim bahsettiğim bu hani lohusa gecelik takımları oluyo ya fotoğraf çekilmek için aşırı gereksiz valla sırf çekildim kenarda duruyo dantelli falan olduğu için kullanılmıyo sonradan
Eelcinn ilk zamanlar içme suyuyla hazırlıyodum kaynatıyodum soğuk soğuk tenine değmesin diye. Ama sonradan büyüyünce normal çeşme suyuyla elimde ısıtıp kullandım ☺️ Yazında normal çeşme suyu
Ahsenle e bebekte 99₺ canım trendyolda pahalı
HappyMom merhaba bende heyner 7 in beşik almayi düşünüyorum kullanan varmi acaba