esinnnn91 ben kızımda gazdan çok çekmiştim ilk üç ay hangi gaz damlası bu ismi fln varmı ikinciye kullanım bari
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
HappyMom
Merhabalar çocuk arabası baston arabalar seçin daha sonra yine araba masrafı yapıyorsunuz. Beşik olarak anne yanı kullanın ve park yatak yeterli oluyor. Bol bol çıt çıtlı badi alın. Ve pişik için kantoron yağı alın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Göğüsleriniz için illaki ped kullanmanıza gerek yok bebeklerin ağız mendilini ısıtıp göğüslerinize koyabilirsiniz hem ağrısı alıyor hemde daha hijjenik geldi bana. Şuan elini atsanız para olduğu için size böle önerilerde bulunabilirim ancak 2. Hamileliğimi yaşıyorum 🙈
demioz Bende sleppy nin bebek bezini ve ıslak mendilini kutu olarak aldım henüz doğum yapmadım inşallah sorun olmaz.
Gulsi şampuan bebek yağı için mustela düşünüyorum. Çamaşır deterjanı için minoris in içeriği çok güzel. Buchen sabun düşünüyorum ama kararsızım o konuda
[silindi]
Ysmn61 bana cok pahali bosuna alma dediler. Bebegi durmayan da cok varmis, bu nedenle vazgectim. Dogduktan sonra gerekirse max 1000 TL lik kendiliginden sallanan muadillerinden alacagim.
Buseberenbalcii tamam canım sağol
HappyMom güzel bir post olmuş tesekkürler👍👍
Acaba aranızda aynı zamanda anne yanı olan park yatak alıp memnun kalan oldu mu? Prego ve Yoyko markalarında gördüm bu modeli çok fonksiyonları var ama yinede emin olamadım.
zeyneparica Kraft cockpit aldık biz bi araştırın isterseniz ☺️
Sevil_mavi bende anne yanı park yatak düşünüyorum 🤔 bakalım kullananlar memnun mu ☺️
- Düzenlendi
Yaseminatik57 nerede oturuyorsun canım ona göre önerecegim uygun yerler varda
benaslindayohum
Yokya öyle bi zorunluluk yok
esinnnn91 gaz damlasinj doktorunuz mu verdi sizmi aldınız ismi nedir acaba doktora sormadan kullanabiliyomuyuz? 😊
24 günlük bir anne olarak minik deneyimime göre ben de bir şeyler yazmak istedim 😊
✅babynest: biz oturma odasına koyduk burada olduğumuzda hep babynestte yatıyor. Her seferinde koltuğa örtü ser üzerine yatır falan uğraşmıyoruz, yatacağı yer belli 😊
✅reflü yatağı: anne yanı park beşik kullanıyoruz. İçine bunu koydum çok güzel oldu. Bebiş henüz çok minik olduğu için beşik kocaman kalıyor. Reflü yatağı mini yatak gibi, çok güzel.
✅ağız mendilleri: abartıp fazla mı aldım diye düşünüyordum hamileyken, kesinlikle çok lazım oluyor. Fazlasından zarar gelmez.
✅müslin örtüler: ebebekteki indirimden iki katlı müslin örtü almıştım 2 tane, çok çok güzel çıktı bulursanız kaçırmayın. Bunun dışında annem de bisürü dikti ve aldı. Her türlü kullanılıyor.
✅lansinoh göğüs pompası: elektrikli olandan almıştım, şu an henüz göğüsler terbiye olmadığı için fazla sütümü sağıp buzluğa atıyorum. Kullanımı gayet güzel ama biberonunu sevmedim fazla akıtıyor. Avent kullanıyorum gece falan bazen sağdığım sütü vereceğimde.
✅prima premium care bez: biraz pahalı ama değiyor. Sleepy de almıştım denemek için, o kadar çok sızdırdı ki… prima çok güzel.
✳️Bunlar dışında kıyafet olarak ebebekten yenidoğan yelek almıştım, henüz örgü olanlar olmayacağı için çok işime yaradılar. Tekrar sipariş verdim hatta. Şapka ve yelek tavsiye ederim. Bir de lcw den çorap gibi örgü eldiven almıştı annem. Çorap sanıp almış hatta. Mükemmel bir eldiven. Hem çıkmıyor, hem sıkmıyor hem de örgü gibi olduğu için sıcak tuttuğunu düşünüyorum bulabilirseniz kış bebeklerine tavsiye ederim.
❌sleepy bez: bebeğimde sızdırma yaptı çok fazla.
❌ 0-3 beden ayaklı tulum. Bunları çok az giyeceğini tahmin etmiştim ama yine de dayanamayıp almıştım biraz fazla olmuş. Birkaç tane olsa yeter bence. Ayaksız almak daha mantıklı.
Hamilebayan41 penye ana kucagi nasıl Bi model aldınız? Uygun olursanız resmini atabilir musiniz
Yerim dar oldugu için 6 aya kadar idare etmesi için küçük anne yanı beşik aldım tabi ilerde büyük beşige geçeceğim ama ne alacağım konusunda hiç fikrim yok gönlüm park yataktan yana ama bilmiyorum kararsızlık diz boyu bende 🤷♀️
İlk hamileliğim daha miniğiz ama kıyafet konusunda ne almam gerektiğini asla bilmiyorum eşime sürpriz amaçlı 0-3 aylık 5 Li takım almıştım eldivenli şapkalı bir şey annem gördüğünde bunu 1 ay giyer daha da olmaz demişti yani ne yapmam gerekiyor kaç tane 0-3 almalıyım kaç tane 3-6 🤷♀️ Kaynanamda sürekli çok almayın gelir diyor ama ben büyüklerimizin gidipte 0-3 3-6 alacaklarını asla düşünmüyorum ilk başta 6 aya kadar alışverişi yapmak istiyorum anlayacağınızzz YARDIMM ! 😄
yklndr sütünüzü saginca sonrasında buzluğa attınız diyelim çıkardığınizda oda sıcaklığında mi bekletiyosunuz osekildemi veriyorsunuz bebeğinize yada sağıp dışarı çıktiniz bebeginizle ısıtma ihtiyacı duymadan hemen veriyomusunuz?
spaceship park beşiğe reflü yatağı dışında hangi yatağı aldın canım