demioz yenidoğanda sleepy iyi diyorsunuz yani bende alacagim bezlerini ne alsam diye karar veremedim

HappyMom

Fito meme uçlarına sürmek için👍🏻
göğüs pedi 👍🏻
Pompa 👍🏻
Unibaby şampuan 👍🏻
unibaby köpük şampuan 👎🏻
katlanabilir banyo küveti kovası maşrapası 👍🏻
çok kalın yünlü çorap 👍🏻Sezeryan sonrası iyi oluyor
klasik ateş ölçer 👍🏻
bepantol pişik kremi 👍🏻 Stok yapın düzenli kullanın.
sudocrem 👎🏻 Çok yoğun ve pürüzlü olduğu için tenden arındırması sorun olabiliyor
kesinlikle sleepy 👍🏻Hem ıslak mendil hem bez olarak ikisini de tavsiye ederim
önü düğmeli gecelikler 👍🏻 Emzirirken aç kapa kolaylığı oluyor
emzirme sütyeni 👍🏻 Bunu zaten kesin alıyorsunuz ama ilk bi haftadan sonra penye emzirme sütyenlerini bırakın LCWaikiki nin sütyenlerine geçin. Çok rahat ve yıpranma hakkı çok çok ileride. Kendi bedeninizde alın derim
Patikli takımlar 👎🏻 Bebeğimiz hızla büyüme gösterdiği için patikliler bi seferde olsun kurtarmıyor hemen o an çıkartmanız gerekebilir üstünden

bence tulum 👎🏻 Bunun yerine pijama takımlarına daha çok yönelseneler zıbınla beraber daha mantıklı. Çünkü hızla gelişim gösteriyorlar o yüzden bizim daha giymeden kaldırdığım tulumumuz oldu 🥺

bez değiştirmek için alt pedi 👍🏻 Kesinlikle alın ben ebebek den almıştım
oda nemlendiricileri 👎🏻 Bence gereksiz bunları kullanmak icin fişi takmaya gidene kadar kalorifer kenarlarına suluk almak günlük tazelemek hatta ve hatta suların içine az miktarda bebek yumuşatıcısı koymak efsane oluyor (ama çok az koyun lütfen)
biberon kurutucusu 👎🏻 Bi kere bile alıp kullananını görmedim
depend 👍🏻 Sezeryan yapanlar için büyük rahatlık ben altıma kaçırıyordum çok su içmekten yetişemiyordumm tuvalete ve koridorda salınca hiç sızıntı felan yapmadan çok iyi hapsediyordu lohusa pedi yerine kesinlikle bedeninize uygun olanından 2 paket alın derim

şimdilik bunlar geldi aklıma

marininannesi ben travel sistem arana almadım. Gerçekten ağırlar ve çocuk ağırlaşınca bebek arabasının hafiflemesini isteyeceğiz. Tek başımıza parka bahçeye pazara gitmek otobüse binmek işkence olacak. Ben bu yüzden joie brusk lx baston araba ve pusetini ayrı aldim ikisini beraber şubat indiriminden 1300 liraya almış oldum. Böylece 2 kez bebek arabası alışverişinden kurtulmuş oldum. Sadece şıklığını düşünerek hata yapıyoruz. Performansına ve verdiği rahatlığa hafifliği odaklanmalıyız.

@10#13612281 merhana şuan bebeğim 23 günlük doğduğundan beri onda yatıyor ben çok memnunum yanımda olması süper sürekli kalkmak zorunda kalmadım iyi ki almışım ayrıca reflü yatağı şeklini alıyor yani istediğin bir tarafı kalkıyor çok kullanışlı

HappyMom daha henüz alışveriş yapmadık ama burdaki bilgilerle ne alacağımı ne almayacağımı bilirim böylece bilinçli harcama olur

HappyMom corbell çöp kovası , reflü yatağı , depend , sudocrem , müslin örtü , puset yağmurluğu , antikolik biberon ve sleppy bez

Hazalburca Yenidoğan bebek hemşirelerinin tavsiyesi ile missbebek alıyorum ben.

Hifaelif ben de yoyko 8in1 aldim. Bu yatağın tek sıkıntısı 70×110 olması bence. 70×110 standart bir ölçü değil. Yatagi Çarşafı nevresimi alezi falan almak istendiğinde 70×110 özel ölçüye giriyor. Standart ölçü 60×120 ve 70×140 olarak karşımıza çıkıyor. Çok büyük bir olumsuzluk değil ancak benim su an gördüğüm tek olumsuzluk bu.

Mmerrvee bence köpüklü al canım çok rahat oluyor. Bebeği yatırdığın gibi vücut şeklini alıyor. Ben çok memnunum

mrs_elisah merhaba benim minik haziranda gelecek nasip olursa sizce yeni doğan derken Alayım arası alayım sizce ve ben alt üst takım halinde aldım bi kaç tane uzun diğerlerini kısa kollu alacam sizce 🙏🏻

Bübchen bebek bakim urunlerini kullanan var mı

Selamlar ben Bi konuda sizlere danışacaktım bugün dra gittim 6+1 im kesende şekil bozukluğu var dedi yani yassı Bi kese yuvarlak değil. Düşük yaparsın muhtemelen dedi aramızda bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi?