minikprensesimm beybinest güzel yumuşacık gerçekten yastık da birleşik değil ister kullanılır ister kullanılmaz müslinler sert geldi bana ama ucuz diye aldım altına veya bebek arabasına falan sererim diye
Bimciler
Nurbalam reflüsü olan bir bebek için asla gereksiz degil neye göre gereksiz diyorsunuz ki
midekoruyucu evet bence 7 ayda tamam olması lazım herşeyin en azından bu tarz ıvır zıvır şeylerin. Hem erken doğum olabilir Allah korusun hemde ağırlaşınca gezilemez diye düşünğyorum. Birde bianda maddi açıdan zorlar bizleri
Hepsine baktim evimin önünde bim var ve cok gelip alan olmadi. Ben iki tane nevresim takimi aldım guzel bence zaten %100 pamuklu yaziyor. Dis kasiyici aldim 2 tane o kadar. Anneyani alıyordum ki yanlarda tutma yeri yok taşıyamam diye almadim. E bebekte reflü yatagı babynest var onu alırım diye düşünüyorum
Mhr13 aynen ben de tamamen o düşüncedeyim, parça parça almak hem maddi açıdan daha iyi oluyor hem de ilerde o kadın gibi olmak istemiyorum 🙈 oracıkta doğuracak gibi bi hali vardı 😅
Kubraylmz0 ay insallah kalır akşama gideceğim bakalım babynest kalsa yeter 🥰🙏🏻
minikprensesimm kaç yere baktım yok kalmamıştır
2prensannesi2008 insallah akşama kadar kalır bizim burda da bakalım nasipte varsa alırım 🥰
teachervera nerdesiniz kuzum siz biz Diyarbakır’dayız burda kimi mağazada kalıyor Ümit ediyorum insallah kalmıştır 😀
minikprensesimm İstanbul da baktım yok eşim urfa Siverek de baktı yok 🙄
Müslinler, oyun halisi ve reflü yatağı kalitesiz. Alamayan üzülmesin. Babynest baya dolgun duruyordu güzeldi. Benim gittiğim şubede disneyli hastane çıkışı da vardı 10₺ di fiyatı. Küvetler iyi büyük duruyordu.
Evet bende sabahin koru gittim ama cogu sey kalmamis reflu yatagi kalmamisti aldim ikili zibinlardan aldim hastane cikisi cok tatli ondan aldim erken mi sizce daha 7 haftalik hamileyim kimseye demedim cogu kisi acele ediyosun diyo diye
teachervera yaaa nasip canım ya insanlar çok yoğun gidiyorlar kalmıyor
2 de gittim 2 tane Müslin örtü bulduk ben şok 😀😀
Merve599 tesekkür ederm
Mervuras26 baya ince geldi bana . Ama nevresim takımlarına bayıldım öneririm.
Hmsrqw evet inanılmaz sert kumaşı vardı müslinlerin aldığına değmez yani