DrElf hastane çıkışı
battaniye
emzik
2 li ve 3 lü pijama takımı
tek eşofman altı
3 lü çorap aldım .
hastane çıkışına küçük kolu dar diyenler olmuş ama gayet iyiydi bence çok begendım

midekoruyucu evet bence 7 ayda tamam olması lazım herşeyin en azından bu tarz ıvır zıvır şeylerin. Hem erken doğum olabilir Allah korusun hemde ağırlaşınca gezilemez diye düşünğyorum. Birde bianda maddi açıdan zorlar bizleri

Hepsine baktim evimin önünde bim var ve cok gelip alan olmadi. Ben iki tane nevresim takimi aldım guzel bence zaten %100 pamuklu yaziyor. Dis kasiyici aldim 2 tane o kadar. Anneyani alıyordum ki yanlarda tutma yeri yok taşıyamam diye almadim. E bebekte reflü yatagı babynest var onu alırım diye düşünüyorum

• bryc bunu yanıtladı.

Mhr13 aynen ben de tamamen o düşüncedeyim, parça parça almak hem maddi açıdan daha iyi oluyor hem de ilerde o kadın gibi olmak istemiyorum 🙈 oracıkta doğuracak gibi bi hali vardı 😅

mommy_bee diş kaşıyıcı nasıldı fotoğraf atar mısınız görsem alırdımya

Müslinler, oyun halisi ve reflü yatağı kalitesiz. Alamayan üzülmesin. Babynest baya dolgun duruyordu güzeldi. Benim gittiğim şubede disneyli hastane çıkışı da vardı 10₺ di fiyatı. Küvetler iyi büyük duruyordu.

Evet bende sabahin koru gittim ama cogu sey kalmamis reflu yatagi kalmamisti aldim ikili zibinlardan aldim hastane cikisi cok tatli ondan aldim erken mi sizce daha 7 haftalik hamileyim kimseye demedim cogu kisi acele ediyosun diyo diye

2 de gittim 2 tane Müslin örtü bulduk ben şok 😀😀