Oyun halısı alan varmı?
Bimciler
Kızlar babynest nasıl alanlar memnun musunuz kalitesi kumaşı felan iyi mi 🤔
minikprensesimm müslin kumaşı biraz kalın ama yıkanınca yumuşar bnce anne yanı yatak cok güzel
2prensannesi2008 yaa bende gideceğim ama kalmıs mıdır bilmiyorum 🤷♀️Şansımı denemek istiyorum en azndan bu ikisini almak istiyorum 🥰teşekkür ederim cevapladıgınjz icin
minikprensesimm yaa ben sabah erkenden gittim o halde zor aldım yine bi bakın sizde . Yerinden yerine değişiyor
2prensannesi2008 ben aldım😊
midekoruyucu sende gel amca bedava dağıtıyolar deseydin 😂😂😂😂 gerçekten anlayışsız insan çok karnı burnunda falan demiyolar. Benim kız kardeşim mama sandalyesinin minderini almaya gitmiş sabahtan hamile kadının biride onu almaya gelmiş kardeşimin elinde görünce daha varmı bende alcaktım demiş kardeşimde kıyamamış ona vermiş 😊 abla aldım ama kadının doğumu yaklaşmış kıyamadım ona verdim o haliyle sabahtan gelmiş dedi bende iyi yapmışsın dedim gittik başka bimde bulduk 😊
- Düzenlendi
Reflü yatağını 10 TL geçtiler eve giderken yolda farkettim geri döndüm iki saat bekledim sistemi düzentemediler.
- 3 kırlent
- wlsoft battaniye
- 3 lü pijama takım
- altüst pijama
- patik ayakkabı
- çorap
- ponponlu yelek şapka
- reflü yatağı
- nevresim takımı aldım.
Merve599 foto atarmısın güzel mi
minikprensesimm anne yanı yatak benüm gittiğim markette coktu kalmıştı da müslin son 2 adt kalmştı birini ben aldm
Mhr13 çok iyi yapmış 🤗 sizde bulmuşsunuz ne güzel 🥰 bizde de vardı bi tane karnı burnunda 🙈 aman yarabbi dedim ben böyle olmadan eksikleri tamamlasam iyi olucak yoksa o halimle bile ezilirim 🙈 yapamam heralde
Ozgedemiralp34 valla bilmiyorum 😂 kıyamam
İyi cesaret etmişsiniz valla ben gitmedim o kalabalığa girmeye korktum toplamda piyasa değerinin 100₺ altında alınan ürünler inceledim aktüelden birde kalite malesef çoğu üründe yok müslinler pamuk değil polyester karışımı tekstilciyim oradan biliyorum babynesttede malesef 3 5 kere kullanılan birşey kızkardeşimden biliyorum kendininkini evde fazlalık olmasın diye bana vermek istedi çünkü neredeyse hiç yatırmadı ama biberon ve emzikler güzeldi onlarda ben ebebek ten aldım kolik bebekler için özel hava kaçırmaması için özel üretilmiş biraz pahalıydı evet ama bebeğimden daha kıymetli asla değil alanlar güzel günlerde kullansın 😊
2prensannesi2008 atarım tabi ama nasıl atacağımı bilmiyorum😂
Bim maceram berbattı. Evin altında hem fırın hem de bim var, iner hem taze ekmek vs alırım hem bime bakar çıkarım dedim. Açılmasına 2 dk kala başım dönmeye başladı, kapı açıldı içeri girdik bu kezde görüntü gitti zoraki su buldum içtim ama yok ne fayda 😏 oradaki görevli yanımda duruyormuş ona beni oturtun ve poşet verin dedim ve BİM’in ortasina kustum 😣 çizi kraker, meyve suyu vs yiyince kendime geldim ortalığı temizledim ee kusunca gözümün de önü açıldı alacağımı alıp eve döndüm 😂 bu da böyle bir maceramdi 😂😂
2prensannesi2008
https://imgyukle.com/i/L663Cy
https://imgyukle.com/i/L668iM
sanırım oldu 75*75 ölçülerde