HappyMom prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

[silindi] onu ben de almak istedim ama hem pahalı hem de her markette yok marketlerde genelde prima premium var. Şimdi ikinci bebeğimde prima ya vereceğim parayı sleepy bio natural e vereceğim.

HappyMom henüz kullanmadım ama sleepy aldım ıslak mendili de bezi de ablam iki bebeğinde de sleepy kullandı ve çok memnundu cevremdekilerden de en tavsiye edilen o oldu 😊

HappyMom henüz kullanmadım ama sleepy aldım ıslak mendili de bezi de ablam iki bebeğinde de sleepy kullandı ve çok memnundu cevremdekilerden de en tavsiye edilen o oldu 😊

HappyMom prima pure protection aldım ama bittiğinde kesinlikle sleepy bio naturali denemek istiyorum.

Kiymtaysenur çok kalın bi bez bebeğin poposuna yastık sokmussun gibi duruyor ve 1yasindan sonra sızdırma yapmaya başlıyor malesef 2cocugumdada aynı problemleri yaşadım ve hiç yenilemiyor kendi i marka olarak deneyip bıraktım 2bebegimdede

HappyMom ilk bebeğimde prima ile başlamıştım 3 yıl önce. Ve 3 numaradan sonra Sleepy e geçmiştim çok memnundum sadece 5 numarasında bir sorun yaşamıştım sonra düzelmişti. Ara ara molfix de alıyordum ama sonra yine Sleepy e geçiyordum. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve Sleepy bio natural alacağım 👍🏻 içeriği tertemiz çok güzel bir bez bence.

pia34 yeter fakat 5 gün kadar yeterli olur ☺️ Günlük 6 7 adet değişiyorsunuz

Svdkcbyk hadi ya :)) bilerek küçük paket alayım diye düşünmüştüm küçük gelirse diye ondan.

• [silindi]

Beyzan bizim burda prima premium bile yok ebebekt3 fln vardır belki bilmiyorum mecbur internetten almam gerekecek bende sleepy i aldım bakalım daha 4 ay var 😄

• [silindi]

Beyzan bizim burda prima premium bile yok ebebekt3 fln vardır belki bilmiyorum mecbur internetten almam gerekecek bende sleepy i aldım bakalım daha 4 ay var 😄