Hangi Bez?
Sleepy yenidogan 2 paket almayi dusunuyordum sizce kac numara alayim kaliplar kucuk mu yenidogan kucuk mu gelir
HappyMom
Benim ikinci gebeliğim. İlkinde de primayla başlamıştım memnun kalmıştım. Bunda da hak geçmesin diye Prima premium care aldım 2li paket 1 numara 60 adet 2 numara 70 adet trendyolda yani 130 beze 125 TL para verdim. Başlangıç olarak aldım bunu altından kalkamazsam Molfix yada sleepy geçerim
Adeniko prima pure inanılmaz güzel pamuk bildiğiniz ama çok pahalı onu sürekli kullanmak çok zor. Ben prima premium aldım o yüzden
Simalper_07 yenidoğan olanından mı aldınız? Baya küçük geldi yenidoğan, 1 numarasından aldım o yüzden
Pampers pure tercih ettik, eğer bebiş rahat edemezse sleepy bio natural deneriz büyük ihtimalle..
Lady-pnkk ben ilk birkaç gün prima premuim care alacağım 30-40 lı olanından yenidoğan pamuklu olduğu için poposuna iyi gelsin ve daha sonra da 2 numara sleppy bio natural almayı düşünüyorum kimi görsem sleppy bio natural yazmışlar kalıpları darmjş internetten araştırdım
Sleepy natural ile bio natural arasındaki fark ne? Bio Natürali bilmiyordum 2 numara natural almıştım 210 lu 🙄
Azrabetulunannesi ben rastladim hep pisik yapti diyorlar ona da
Ben ilk oğlum da prima kullandım oldukça memnundun 2.bebeğim için molfix önerilerini dikkate alarak molfix aldım doğuma son 11 gün deneyip göreceğiz artık🙏🤲🤲
pia34 hem fiyat performans ürünü hemde Prima çok toplanıyor ve sırtından kakayı çok sızdırdı molfixde onu yasamadik
Azrabetulunannesi ben primadan daha aiyi olduğunu düşünüyorum premium çare aldım sırtından kakayı dışarı verdi her kakada üstelik aynı şekilde aktif bebegide denedim. Ondada aynı problemi yasadik. O yüzden hem içerik hem fiyat performans olarak Molfix diyorum.
Lady-pnkk yenidoğan 100 adetten fazla almayın stok yapicaksaniz 2 numaraya geçin. Eğer ihtiyaç olursa alırsınız. 1 numara 2-5 kilo 2 numarada 3-6 kilo çok fark yok aralarında. Ama 1 numara bebiş kilo aldıkça ayaklarını sıkıyor.
HappyMom ben ilk çocuğumda prima kullanmıştım fiyatları acayip arttı şuan ama yine prima kullanacağım hiç pişik olmadı çok şükür 🙏🏻
Beyzan sızdırma yapıyormu sleepy
HappyMom ilk çocugum oldugu için sleepy bio natural aldım 1 numara denemek için memnun kalırsak devam ederiz yoksa molfixe geçerim
Alkor bagzı bebeklerde 2. Ye alışıyormuş şans işi bakalım 😊