HappyMom Bez tamamen şans işi nasıl evlenirken beyaz eşya öyleyse, siz ne kadar en pahalı en lüx bezi alsanızda bebeginizin vücudunun bunu kabul edip etmeyecegi henüz belli degil. X bir bez en kalitelisi olabilir fakat bebeginizin totosunu kabartabilir ama Y bir bez ise ulusal marketlerin kendı fırması için ürettigi bir bezdir ama bu bebeginiz için en rahat olanı olabilir. O sebeble ben yeni dogan bir hesaplı aynı zamanda temiz içerikli bir bez alıp denemenizi tavsiye ederim ki ben öyle yapmayı planlıyorum inşallah.

HappyMom Bez tamamen şans işi nasıl evlenirken beyaz eşya öyleyse, siz ne kadar en pahalı en lüx bezi alsanızda bebeginizin vücudunun bunu kabul edip etmeyecegi henüz belli degil. X bir bez en kalitelisi olabilir fakat bebeginizin totosunu kabartabilir ama Y bir bez ise ulusal marketlerin kendı fırması için ürettigi bir bezdir ama bu bebeginiz için en rahat olanı olabilir. O sebeble ben yeni dogan bir hesaplı aynı zamanda temiz içerikli bir bez alıp denemenizi tavsiye ederim ki ben öyle yapmayı planlıyorum inşallah.

Suzitysz

Azrabetulunannesi

• [silindi]

Beyzan bizim burda prima premium bile yok ebebekt3 fln vardır belki bilmiyorum mecbur internetten almam gerekecek bende sleepy i aldım bakalım daha 4 ay var 😄

HappyMom Bez tamamen şans işi nasıl evlenirken beyaz eşya öyleyse, siz ne kadar en pahalı en lüx bezi alsanızda bebeginizin vücudunun bunu kabul edip etmeyecegi belli degil

Suzitysz

Azrabetulunannesi

ymc0355 daha doğmadı erken doğum olacak benimki ama 1 oldukça ideal cnm benm natural olanları çok ufak oluyo cidden ama bio natural boy olarak çok iyi

HappyMom prima taşırma asla olmuyor bez dolsa bile kuru gibi yüzeyi verdiğin paraya değiyor tek geçer hepsini

HappyMom prima taşırma asla olmuyor bez dolsa bile kuru gibi yüzeyi verdiğin paraya değiyor tek geçer hepsini

HappyMom
    Sleepy diğer bezlere rağmen daha zararsız maddeler içeriyor. İnsgatramda kimyager bir anne içeriğini incelemişti.

Esmer_ Esmer_ Esmer_ ben baby neo kullanıyorum dış bezleri. İç bezleri de şnstagramdan bir sayfadan aldm bambu oamuk cok iyiler. 3-17kg arası var bir de yenidoğn 5kg a kadar kullanılanlar var. Hazır bezdeki kadar sızdırma oluyo içe konulan bezleri düzgün ayarlayınca olmuyo. Bir de hazır beze göre bence daha sık değişmek lazım tabi bebeğin ayına göre değişir o, benmki bi aylık oldu şuan o yüzden iki-üç saattr değişiyorum

HappyMom Ben ilk sleepy kullanıyordum sonra 1 paket gizmo diye kullandım uzun süredir de Molfix kullanıyorum ama geri sleepy gecicem gibi bu sefer aldığım paket pişik yaptı niye bilmiyorum

HappyMom Ben ilk sleepy kullanıyordum sonra 1 paket gizmo diye kullandım uzun süredir de Molfix kullanıyorum ama geri sleepy gecicem gibi bu sefer aldığım paket pişik yaptı niye bilmiyorum

HappyMom Ben ilk sleepy kullanıyordum sonra 1 paket gizmo diye kullandım uzun süredir de Molfix kullanıyorum ama geri sleepy gecicem gibi bu sefer aldığım paket pişik yaptı niye oldu bilmiyorum

HappyMom Ben ilk sleepy kullanıyordum sonra 1 paket gizmo diye kullandım uzun süredir de Molfix kullanıyorum ama geri sleepy gecicem gibi bu sefer aldığım paket pişik yaptı niye oldu bilmiyorum

HappyMom prima pampers içeriği temiz olduğu için onu tercih ettim