HappyMom sleepy almayı düşünüyorum içeriği çok saf ve temiz prima da iyi içerikli ama sleepy kadar içimi rahatlatmıyor bir türlü bu benim görüşüm .. Doğumum haziran da ama şimdiden çok araştırıyorum o güveni sleepy verdi 🌸

Azrabetulunannesi Prima bizde pişik yaptı her çocukta farklı etki ediyor biz en çok huggiesten memnun kalmıştık ama şimdi Türkiye’den çekildi

HappyMom ilk oğlumda hep molfix kullandım harika bir bez markası. Bunda da ilk etapta bimin bezini aldım yeni doğan kremli göebk bağı oyuntulu eğer pişik yapmazsa onunla devam edeceğim

tugbade tavsiye etmiyorum sleepy almayın benim arkadaşım aldı bebiş inanılmaz kötü derecede pişik oldu bence riske atmaya değmez

Adaveannesi aaa gerçekten mi? Ben de içeriğinden dolayı bi şans vereyim diyodum. Kız bebek evet canım

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Adaveannesi ciddi misiniz yaa.. Üzüldüm bunu duyunca şuan. Genelde başka marka kullanıp değiştirince pişik oluyormuş tek bezle alıştırınca olmuyormuş ama nebilim kafam karışıyor. Teşekkür ederim bilgi için düşüneceğim😊

G92 bende 1 numara aldım ama daha kullanmadım 40 gün sonra kullanıcam Allah izin verirse

• G92 bunu beğendi.

Adeniko pure biraz pahalı ama şimdi sleepy bio natural çıkardı o da pure gibi içeriği temiz bir ürün şu anda lansman fiyatları var isterseniz trendyola bir bakın denemek için ben onu aldım sıkıntı çıkarsa pure alacağım

HappyMom simdilik prima pure aldım 1 numara dan 70 li 2 paket . Baska almayacağım . Belki bebeğimin cildine iyi gelmeyecek emin olamadım . Deneyerek bulacagım 🙏🏻