Esra_80_ sleepy bence
Hangi Bez?
Kiymtaysenur bende molfix aldım 3D olan çok iyi dediler doğsun deniycez bakalım 😌
- Düzenlendi
Azrabetulunannesi Prima bizde pişik yaptı her çocukta farklı etki ediyor biz en çok huggiesten memnun kalmıştık ama şimdi Türkiye’den çekildi
Ayskem kaç haftalıksın canım
HappyMom ilk oğlumda hep molfix kullandım harika bir bez markası. Bunda da ilk etapta bimin bezini aldım yeni doğan kremli göebk bağı oyuntulu eğer pişik yapmazsa onunla devam edeceğim
Kiymtaysenur 3 aylık olduk 😊
Ayskem hmm biz daha büyükmüşüz ☺️
Kiymtaysenur doğrudur ben aceleci davrandım ama indirimdeyken aldım 😅
Ayskem iyi yapmışsın ☺️☺️
Cicilibicili lütfen deneme.. arkadaşım denedi oğluna bin pişman inanılmaz pişik oldu. Özellikle kızsa asla dememe
tugbade tavsiye etmiyorum sleepy almayın benim arkadaşım aldı bebiş inanılmaz kötü derecede pişik oldu bence riske atmaya değmez
Adaveannesi aaa gerçekten mi? Ben de içeriğinden dolayı bi şans vereyim diyodum. Kız bebek evet canım
Adaveannesi ciddi misiniz yaa.. Üzüldüm bunu duyunca şuan. Genelde başka marka kullanıp değiştirince pişik oluyormuş tek bezle alıştırınca olmuyormuş ama nebilim kafam karışıyor. Teşekkür ederim bilgi için düşüneceğim😊
bebegamin1 hayırlısı🙏🏻😬
G92 bende 1 numara aldım ama daha kullanmadım 40 gün sonra kullanıcam Allah izin verirse