Beyzan hem okadar para verip hemde yıkamakla uğraşmak çok mantıksız. Birde hijyenik olsun diye ütülemek lazım. Makinaya atarken akıtmak lazım malum olduğu gibi atılmaz. Kullanmadım ama bana mantıksız geliyor

Gizem___ foruma atılan trendyol linkleri bende açılmıyor telefonumda uygulamada var acaba sorun bende mi başka anneler de bu sorunu yaşıyor mu

Gizem___ foruma atılan trendyol linkleri bende açılmıyor telefonumda uygulamada var acaba sorun bende mi başka anneler de bu sorunu yaşıyor mu

Gizem___ foruma atılan trendyol linkleri bende açılmıyor telefonumda uygulamada var acaba sorun bende mi başka anneler de bu sorunu yaşıyor mu acaba

Gizem___ foruma atılan trendyol linkleri bende açılmıyor telefonumda uygulamada var acaba sorun bende mi başka anneler de bu sorunu yaşıyor mu acaba

HappyMom bez olayı tamamen bebeğe bağlı bir durum. Kızım 3 aylık sleepy kullandım Hatta bir numarasından 320 adet kullandım çok memnundum. Gerçi hala memnunum ama 2 ve 3 numarayı kullanırken iç lastikleri bacaklarını çok kesti bunun için normal Molfix ve Molfix Pure serisini denedim ama hiç memnun kalmadım. Hem bacaklardaki kesinti devam etti hem de pişik yaptı sleepy kullanmaya devam ediyorum. yeni çıkan Bio Naturel serisi gayet güzel kullanacak olanlar gerçekten kalıplar dar bunu göz önünde bulundurarak alsınlar Hatta bence stok yapmayın.

HappyMom Sleppy ile başladık ama sevmedi oğlumun cildi Molfixe geçtik memnun kaldık. Molfix tavsiyemdir😊

HappyMom yenidoğan için ilk prima pampers pure alıcam ama ilerleyen zamanlarda sleepy de denerim onunda içeriği iyiymiş

Gizem___ bende sleepy 2 numara alacağım. Kaç adet aldınız? Trendyolda 210 adet 106tl gibi bir fiyattı almayı düşünüyorum ama yinede kararsıZım. İslak mendilleride sleepy aldım 12li stokladım.

Henüz karar vermedim bakınıyorum daha erken diye düşünüyorum 24 haftayiz kızımla denicem hangi bez kızımın pipisini uzmezse o olacak nasipse.

En iyisi yıkanabilir bez. Reklamlarda dayatılan kuruluk hissi bebeklerin psikolojik gelişimi için çok daha zararlı. Hem tuvalet eğitimi için de en iyisi yıkanabilir bez. Yıllara vurduğunuzda en hesaplısı o aslında.