En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 inşallah canım 🥰🤲🏻
Burcinsrdgn maşallah Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :) bende aynı gün hem keseyi hemde kalbini duymaya gideceğim..
Zulfiye_22 hayir betam hep yükseldi lekelenmem varken bile yükseliyordu
Merhaba 5+2 yim doktorum diofol isimli folik asit başladı . Sizlerde kullanıyor musunuz folik asit 🐣
Bahar2622 kürtajdan ne kadar sonra gebe kaldin
Kahverengi leke gelmesi normal mi arkadaşlar hiç gelen var mı daha 5+3 deyim yoksa bir düşük tehlikesi midir 😔
BurcuKubra bebek yerini yapıyodur ondan lekelenmeler normal çok sık olursa doktora git
Eda04 teşekkür ederim valla görünce aklım çıktı🙄
Zulfiye_22 5 ay sonra her ikisininde de
BurcuKubra gebelikte her şekilde lekelenme önemlidir. Kahverengi eskiden olan bir kanama denir ama her ihtimale karşı doktora gitmelisiniz geçmiş olsun ❤
Bahar2622 teşekkür ederim cumartesi randevum acaba daha erken gitsem mi ki
Bahar2622 merhaba bende 5+0 da gitmiştim doktora ama göremedi, vaginal muayenede gördü. Haftaya randevumuz var o zaman keseyi göreceğiz ve kalp atışını dinleyeceğiz.
Gmzesi q folin kullanıyorum bende
iremby aramızda 3 gün var 🙈 iletişimde kalalım🙈
Merhabalar ben bu heyecanı yaşaya bilmek için 11 yıl bekledim okadar güzel bi duyguki biz tüp bebeğiz ;) 7 +5 haftasındayıZ 5 inci haftasında kalp atışlarını duyduk;) Dünde görmeye gittim çok minaklar rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım 💕 güzel anneler 🌺