Lavinyaaaa bizde 7+2 yiz bugün ve pazartesi günü kalp atışını duyucaz
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🤲🤲
Biz 8+5 kalp atisimizi duyduk kalp atis himiz 126 boyumuz 2.1cm olmus sabah bulantilarimiz decam ediyir
Busrasener43
bende 6 haftalık gebeyim, bugün bebeği göremedim kese oluşmuş ama bebek göremedi dr boş gebelik olabilir dedi :(((
Selaaamm,
Yeni hamilelerin gözü aydı Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻 Ufak bir sorum olucaktı ilk ultrason resmi ne zaman veriyolar? Kaç haftalık iken?
Bahar2622 hayırlı olsun benim de 4+2😊
[silindi]
kusss merhaba bende 5+5 im bgn dogumunuz agıstos sonu eylül basına mı geliyor ben öyle hesapladımda kendımı
tipikbiryayburcu ben 5+1 de gittim sadece keseyi gördüm ama onu bile verdi doktor
Esmente29 canim bebek olusmus mu yoksa henuz kese mi olusmus … yani detay verdiler mi
tipikbiryayburcu ilk kontrolde keseyi gördüğünde verirler genelde, ben 5 haftalıkken ilk görüntüyü verdiler
Merhabalarr bende şuan 6+3 haftalığız, kesemizi gördük 4 haftalıkken, salı günü kalp atışı için doktora gideceğiz, inşallah bekleyen herkes duyar 🙏🏻😊 geçmek bilmiyor haftalar heyecanlı bekleyişler 😊
Minnakkk1 Allah razı olsun arkadaşım 🤲 inşaAllah bu zor zamanlar çabuk geçer anneme layık evlat anneme layık anne olabilirim 🤲
kubraannecikk1 Çok teşekkür ederim yazdıkların için. İnsanın tanımasa bile böyle içten mesajlar alması Çok huzur verici 🤲 rabbim dayanma gücü versin hepimize 🤲
Ebrubkrkyn alllah yardimcin olsun rabbim sana sabirlar versin canim evladinada sağlık versin
Bahar2622 amin bütün ölmüşlerimize inşaAllah rahmet eylesin 🤲 rabbim güç kuvvet versin benimle birlikte nice sıkıntı içinde olanlara 🤲
Whiteswan amin Allah razı olsun inşaAllah bu zor günler geride kalır 🤲