• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Biz de şuan adet tarihimden itibaren 5+4 üz
adet tarihim 4 gün geçikince beta 8396 çıktı
henüz doktora gitmedim
1 hafta sonra gidicem inşAllah 😇
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

7+5 oldum kese arkası kanama varmış ilaç verdi doktor onu kullanmaya başladım kanamayı keseceğiz dedi inşallah kesilir bebeğim tutunur

Berfin2121 çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin gerçekten. Bende pazartesi gününe tekrar randevu aldım inş hayırlısıyla sonuçlanır

Bahar2622 8+6 yız bizde öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı adet oldum üstüne çünkü 2 gün geldi ondan şüphelenip yaptım testi kalp atışını duyduk çok şükür şimdi ise cinsiyet merakı sardı içimizi herkez sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almaya nasip etsin rabbim ❤️

Bahar2622 yurtdışında yaşıyorum. 7 haftalık olmadan genelde randevu vermiyorlar. 7+4 te miniğimin hem kalp atışını duydum hem de kendisini gördüm 😍 henüz test, tahlil yapılmadı.. bir sonraki gidişimde inşallah.

gmzsrc0 ha bir de ultrasondan bakmıyorlar. Rahimden bakıyorlar burada..

Elifsura01 amin insallah betaniz cok guzel yükselmiş doktora gitseydiniz keseniz buyuk ihtimalle gözükürdü 🤗

Busrasener43 merhaba ben kan testin de öğrendim sadece 5+5 haftalık hamileyim şuan☺️

1Dk geçmiş olsun bol bol dinlenin❤

• 1Dk bunu beğendi.