• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 oluyor canım 4.haftada başladı benim 😍 şuan 14+2 olduk darısı başınıza mucizeyi görünce tüm bulantı halsizlik herşey bitiyor vücuduna insanın enerji depolanıyor adeta😇

Merhaba. Tüm yeni hamişlere hayırlı olsun. Saglıcakla alalım kucagımıza bebeklerimizi inşallah. Bende2. Kez annne olmayı tadıcam inşallah 4 - 5 hafta arasındayım doktora gidicem bakalım tam kaç haftalık olmuş minik:)

Tunar sağlıklısı hayırlısı sonra da gönlümüzden geçen olur inşallah 🤲❤️

Bahar2622 Sizden bişey rica ettim acaba gerçekten mi görmediniz yoksa gormemezlikten mi geldiniz.Doğrusu çok üzüldüm😣

Nrcns_u toksoplazma rubella diğer rutin tüm kan tahlillerini yaptı canım

bus12345 vücut nikotin e bağımlı olduğu için bazı insanlarda kasılma meydana geliyor. Yakın bi arkadaşım hamile kaldığını öğrendiğin de sigarayı bıraktı ve akşamına kanama ile acile gittik ve doktor günde 3 5 tane düşük nikotinli iç bebeğe daha çok zarar veriyorsun dedi. Kulaklarımla duymasam inanmazdım ama herkesin bünyesi farklı olduğu için normal geldi bana 😊

Merhaba ben de keseyi 5+2 de Perşembe günü gördüm 🍀 bugün hafif kahve leke geldi sizde de oldu mu acaba ben biraz korktum

4+6 ile yeniyim bende 😊 salı günü kese görmeye gideceğim 🥰

Bahar2622 biz de bugün 6+6 yız 3 gün sonra kalp atışları için gidicez umarım pıt pıt atan kalbini duyabiliriz heyecanla bekliyorum en kadar mide bulantıları kusmayla zor geçse de ilk defa bu duyguyu tadıyoruz çok mutluyum 😊

Papiii bende içiyordum ama şuan da kestim içmeyi ama ben şuanda istesem de içemiyorum mide bulantılarım başladığı günden beri kokusu Bile midemi bulandırıyor şuan duyunca çok şaşırdım