En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 inşallah sizin kaç haftalık
Diyatom belirtiler için daha çok erken benim 6 haftada başladı belirtilerim
Deryaaa1 ikinci gebeliğimde suyu bile almak için ayağa kalkmadım ama yine kaybettim, tabii ki ağır işlerden kaçınacaksın ama bebek sağlıksızsa ne yaparsan yap gidiyor
Mel2 erken olmasına ragmenngozukmus masallah ıcınde peki bebegı gördünmü 🤭🥰 ufacıkda olsa
Nevriye ben göremedim daha yaaa sistemsel olarak 5+1 ım ama anlamadım 🥺
Diyatom kontrole gıttınızmı peki ? Bebegı gormek ıcın
Bahar2622 kontrole gıttınmı ? Kese için gözüktümü 🥰
Bahar2622 Amin insaAllah canım Allah razı olsun Rabbim tüm melekleri annelerine babalarına bağışlasın ♥️
Elifffff09 bende troit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum hamileliğimden öncede varda şuandada kullanıyorum 3 buçuk hatta tsh 2 ve 2 buçuk altı olması gerekiyormuş
Tostosunannesiii geç döllenme olmuş olabilir kuzum bak benimkide 1 hafta geç döllenme olmuş 🥰 sıkma canını
Tostosunannesiii perşembe gününe randevu aldım ilk defa gitçem. Pazar günü hcg 1370 ti inşallah perşembe keseyi görürüz🤲🏻 Siz gittiniz mi doktora?
Nevriye dua edin lütfen 🙏🏻 Şçimi ferah tutuyorum zaten ama ara ara aklıma geliyo
Diyatom hayır görmedim malesef . 🥲 kontrolum var bu cuma
Bahar2622 ilk önce sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini, her annemiz için tek duamız 💞 ben çok çok erken öğrendim hamileliğimi 1 haftalık bile değildi 4-5 günlük🙈 inan zaman geçmiyor gibi geliyor kese görmek sonrasında kalp atışı cinsiyeti öğrenme vs derken 20 haftalık olduk ablaları şimdi hamilelik daha başka çünkü minik tekmeler bambaşka ❤️ herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına 🧿🐣😊
Tostosunannesiii hcg ölçtürdünüz mü? Değeriniz kaç acaba? Oğluma hamileyken adet günü hcg 28 çıkmıştı şimdi adet gününden 2 gün sonra hcg 700 çıktı mesela. Oğluma hamileyken keseyi görmek için epey beklemiştik hcg yükselsin diye. O yüzden bu sefer acele etmedim doktora gitmek için. 5000 civarı değerle kese gözükme ihtimali yüksek oluyor diyolar.
Diyatom öğrendıgım zaman hcg testım 300 dü doktoruma gittigimde bakmadı ıstemedı tahlıl tahmın yuruttu baktı ve dedıki beta degerıne gore gozukmeyebılır ama bız bakalım yınede dedı 🤭 ondan sanırım .dün gittim cumaya gör keseyı goruruz dedı bakalım insallah