• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

NurSema01 nasıl yani canım evi elimle siliyorum derken nasıl bir hareket yapmak lazım bende uygulayacağım da yanlış bir şey yapıp bebeği riske sokmak istemem. Tarif eder misin nasıl yapmam gerekiyor?😊

Nrgs34 yarın o var sırada 😁😁 fazla gelmesin diye günde 1 tane ☺️☺️

Anne_yim yere çömeliyorum bacaklarımı açıyorum göbeğimi salıyorum aşağı bezle siliyorum 😂 biraz dinlenip tekrar devam ediyorum 😁 evi gırgırlamakta işe yarıyormuş halılarım yeni olduğu için tüyü gitsin diye ben elektrikli süpürgeye devam ediyorum yoksa onu da yapardım 😂

Arasarzu bnmkide 36+0 da 3400 dü kuzum şu an 37+1 im Çarşamba kontrolüm var doktor bisii demedi bana 🤔 özele mi gidiyorsun

mlsmrtgl
        merdiven in çık
        nefes egzersizleri yap
        squat yap
        hırma ye bol
        bol su iş
        bol yürüyüş yap
        yerleri eğil sil
        otur kalk hareketi yap
        adacayı iç

mlsmrtgl bende bir gün önce doğum yaptım 0 acilma ve sancı bile yoktu ben bunların hepsini başlamışdım platesde hareket sguat yürüyüş biraz gec başladım ama bende etki etmemiş olmayınca olmuyor demek😔

40 +1 günlük oldum hamıleliğin başından beri yürüyüş squat ve plates yaptım. 36. Haftadan itibaren yemedıgım hurma ananas kalmadı. Papatya çagı ahududu yaprağı çayı ama hala dığuramadım 😂 anlıycanız herkeste işe yaramayabiliyo malesef

Irmakkk01 bende yürürken zorlanıyorum bebek aşağı baskı yapıyor sonra arabaya binerken veya merdiven çıkarken bir yere oturacakken bacağımı bile zor kaldırıyorum 🙈ve çok yürüdüğüm günler bazen gece bacak spazmı oluyor masajla geçiyor ama. yine de bunları çok umursamayıp yürümeye gayret ediyorum. sırf 4 gün hareketsiz kalmayayım diye anneme geldim annemin evinin bahçesi var ve baya büyük arkası yürüyüş yolu orman falan değerlendiyoruö böyle zamanları. siz de bence riskiniz yoksa hemen pes etmeyin en azından 2,5-3 bin adım yürüyün konuşun bebeğinizle onu rahatlatmaya çalışın bol su için yürürken 🥰🥰🥰 az kaldı doğurmamıza inşallah 😍

mlsmrtgl 36+1 olduk şu ana kadar erken doğum riski olduğundan dolayı sadece yattım 😂 cuma günü kontrolüm var ondan sonra doktoruma danışıp yürüyüş squat hurma üçlüsüne başlamayı düşünüyorum 🙊

Cgdm0 onlar doğurmak için değil canım doğumu kolaylaştırmak için 😅