• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

bodurulku teşekkür ederim canım valla isimlerini bilmiyordum sorarken de tereddüt ettim birşey derler mi diye belli olmaz insanların nasıl tepki vereceği🤣

15 gün sonra

Kızlar 40+1 olduk ama bebişin geleceği yok sanki 😊

• cnnk bunu yanıtladı.
      bir ay sonra

Bebis0606

EmineP hahahaha bende herşeyi yaptım ama gelmiyor 40+2 deyim yarın 3 olcak. pof 41.haftada gelmezse yatırcaz dedi doktor hastaneye :(

Bebis0606 benimde 40+2 pof gelmiyor karnımda aşağı indi yerleşti 2 hafta önce ama hala tık yok:()

Bende 39+ 3 oldum ama hala tık yok🙄 3 haftadır sol kalçamda çok fena bir ağrı var evde bile topallayarak yürüyorum yürüyüş filan yapamıyorum 😣 hurma yiyorum 3 4 tane günde. Doktorum meryem ana otunu al dedi yarın ona başlıycam inşallah doğurmazsam 😂 inşallah kolay olur korkuyorum hareketsizim diye ama ev içinde edebildiğim kadar hareket ediyorum

cnnk Benim yaptıklarımı yapmayın 😁 yorumu yazdıktan bi gün sonra hastaneye yattım sancı çıkıyodu 100 üzerine ve bende ne sancı hissi ne de açılma vardı 5 gün yattım normal doğumu başlattılar balonla, bebeğin kalp atışı düşüp de eşi kopunca acil sezaryene alındım doğumdan😞 dikkat edin kendinize o gelmek istediği zamanı biliyo hayırlı doğumun olsun inşaAllah🤲🏻

babymam0304 Açılma olsun diye yerleri sildim halı fırçaladım sildim koltukları sildim eğil kalk olsun diye ama açılmam hiç olmadı hissetmediğim sancılarım başladı sadece o da 5 gün sonunda bebeği yordu ve kalp atışları düşünce doğum başlattılar ve doğum esnasında acil sezaryene alındım..

EmineP oo çok şaşırdım. Geçmiş olsun sağlıkla bebeginize kavuştunuz yinede gelmiş geçmiş olsun.

mlsmrtgl ilk hamileliğimde son haftalarımda annemle hep yürüyüşe çıkardım ve squat ve merdiven çıkma.. Doğum zamanı geldiğinde de ebem lavanta yağı istemişti. Lavanta yağı sürmüştü alttan rahatlatıyormuş. Ve Meryem anamızın eli diye bir bitkinin suyunu içirmişti annem. Onu suya koyduğumuzda açılıyormuş ve rahimde o şekilde açılıyormuş.