holly canım 95 TL ama gitmeyi dusunursen yardımcı olurum fiyat için hastane ile anlaşmalı bir abla var yardımcı oluyor

Sedatskncy erken ödeme ile ücret sabitleniyor falan diyorlar bunu düşündünüz mü? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksınız

Esma35 ayda 1 defamı gidiosunuz arada çağırdığı zamanda oluyormu ve öyle durumlarda ek ödeme yapılıyormu

minigim2805 ocak sonrasi genelfr hastaneler zam yapiyorlar muayene dogum ucretine fln umarim yapmazlar 🙏

@Mavilotta biz onu düşündük ama yapmıyorlarmış sanirim zam gelse bile farkını aliyorlarmis.Insallah dedikleri gibi olur ocak ve şubatta zam olmaz.Ben şuan 35 haftalik hamileyim

Hennademet ya öyle yapıyorlar mi ki her doktorda geçerli mi bu isim ? Doğumu etkiler mi ki bu isim

holly canım ben 2 li test yaptırmadım 4 lü tarama testi ve detaylı yaptırdım onları yaptırdığımda gözde Hastanesine gidiyordum 200 lü birseydi 4 lü tarama testi detaylı da barış görüntülemede yapıldı 350 tl

Nurhayat92 ayda 1 gidiyordum ama 15 günde bire düştü hemen hemen canım, normalde muane ücreti 95 TL ama ben 60 tl ödüyorum yine aynı kan idrar verirken daha az para ödüyorum

Dnzesra doğumda cok az bi miktar sanırım 200₺ Falan ama muayenede bazı doktorlarda gecıyor muayenede ise

AhsenFatma yok eşim medikal Parkta çalışıyor özel sigortası var sigorta gününün dolmasını bekliyoruz ücretin %30 unu ödüyoruz

minigim2805 sada gercekten pis bence bir kaç tanıdığım yapti ben beğenmedim bilginiz olsun ve bildiğin devlet hastanesi gibi cok kalabalık oraya gideceğine cigli devlete gelin derim daha streril

123melek peki kaçınca haftadasınız ilk muayenelerinizse oluyor ama son zamanlarsa olmuyor sanırım 🤭

Nurhayat92 canim ben cinarli onur beye gidiyorum. Acikcasi ben memnunum yeni zaman geldi muayene 150 dogum 3500 oldu. Izmirdeki en uygun dogum ucreti olan yerlerden biri. Eskiden ata sagliga gidiyordum memnun kalmadim. Bos bos gidip geliyoduk ne jilo boy söylüyodu ne icimizi rahatlatck bisey dusuk tehlikem vardi ben allah korusun dedikce olcekse ölür sen tutamazsin diyodu. Moralimi daha cok bozuyodu. Birde hic bi sekilde telefon numarasi vermiyor. Onur beye geve 12de bile yazdigim oluyo mutlaka donus yapiyo. Bana gore ilgili bi doktor. Tavsiye ederim