Hennademet isim konusunda banada yardımcı olur musunuz ben hep arzu hanıma gidiyorum doguma nasipse 2 ay var ama en azından dogum ücretinde indirim yapsalar

AhsenFatma hastane de yeni doğan bakımı yok canım bende o yüzden pek tercih etmedim. Karataşa gidiyorum.

Susamtanem2 ilk gebelik canım bu hafta konuşmayı düşünüyorum ama normal doğum gibi gözüküyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Sen kaç haftalıksın ve hangi hastaneye gidiyorsun ?

minigim2805 benim 12 2. Gebelik ilki de devlette oldu ikinci de kararsızım devletteki Dr dan memnunum ama sırf eşim doğuma girsin foto çekelim diye bı yandan da özele gitsem mi diyorum

Nurhayat92 ben de cok arastırırak can hastanesi cenk mustafa güven e gidiyorum ve cok memnunum

Burcu3506 bende hayri beye gidiyorum ama daha 5+4 teyiz siz doğum ücretini sordunuz mu acaba kaç haftalıksınız hamgi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz

Evgenya şirinyerde Ahmet Seçkin Önoğlu na gidiyorum çok memnunum. Özel muayenesine. 250 idi yeni 300 oldu. Çınarlı da doğum yaptırıyor 4500e

Evgenya ben memnun kaldım gayet güzel sorduğum sorulara cevap verdi ultrasonda bilgileri de verdi

Hennademet merabalar ben de karataş hastanesine gidiyorum fiyat konusunda yardımcı olur musunuz bana da

ozgultrkk canım doğumun nasıldı ilk yaptığın ben de Oya hanıma gidiyorum şimdi

Dicle_ merhaba karataş hastanesinde doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı acaba oda süsleme bebek bezi maması falan ilk doğduğunda hastane temin ediyor mu?