• DoğumANKET
  • Bilinçli anneler daha mi çok sezeryan oluyor ne ?

Normal doğuma önyargılı, sezaryen isteyen insanım ki bu ne ağrı korkusundan ne de ikinci doğum olduğu için bilinçli olmamdan kaynaklanıyor. Soğukkanlıyımdır, ilk gebeliğim. Kendimce farklı sebepler beni normal Doğumdan uzaklaştırıyor, yine de hayırlısı diyorum hep. Normal doğum sevdalısı asla değilim yani, bana bile itici gelen bir şekilde kendinizi ifade etmeyi başarmanızı ayrıca tebrik etmek isterim.

Ferahfezaaa bence çok yoruyorsunuz kendinizi, bilinç düzeyi yüksek olanlar zaten sessizce ve hayretle okuyor yazılanları. Saçma şekilde lince gelenlerin tek amacı telefon başında ahkâm kesmek sanırım. Kaç makale okudular ya da yazdılar acaba normal doğum komplikasyonları ile ilgili 🤔 ki kişi istediği şekilde doğum yapma hakkına sahiptir buna ne happymom kullanıcısı karışabilir ne de başkası, siz sadece görüşünüzü belirtip sizce de öyle mi dediniz ve yaşanan duruma bakın. Bence daha fazla linc yorumlarına cevap verip yipratmayin kendinizi

Duygus123 cahile laf anlatmanın ne kadar zor olduğunun kanıtısiniz. Artık cevap veremicem ya , dünden beri çok zaman kaybım oldu, Siz sadece forumdaki lay lay lom sorulara cevap verin, sizden farklı düşünen birini görünce çok zorlanıyorsunuz size de yazık bana da

Ferahfezaaa Saka gibisiniz gercekten 😂😂Evet cok haklisiniz bukadar cahilce bir soruyu kale alip cevap vermemem gerekirdi afedersiniz😂 Bu arada farkli dusundugunuz icin ben size saldirmadim sadece fikrimi soyledim herkes gibi ama siz kendinizi cevap vermeye yeterli goremediginiz icin hakaret etme yoluna gittiniz ve hala devam ediyorsunuz! Bu da sizin kultur seviyenizi ortaya koyuyor zaten fazla soze gerek yok ! Benim icin hic sikinti degil bu arada bana hakaret ediyor olmaniz kendimi biliyorum cunku😉Elestiriye tahammul edemiyorsaniz yanlis yerdesiniz bence de bosuna vakit kaybi yasamayin bana degil ama size ve bebeginize yazik zira strese giriyorsunuz!

Tam tersi bilinçli olan normal yapar.herhangi bir engel yoksa tabi.

Lebede bende en iyisi normal doğum diyenlere sinir oluyorum. Ne biliyosun olsun en iyisi normal doğummuş. Bide sezeryanla doğum yapanları küçümsüyolar doğuramadı diyolar. Herkes için hayırlısı neyse o olsun. Masadan kalkıp gitmenizde büyük cesaret yani . Başka biri olsa panik olurdu çocuğum boğulacak kalbi duracak diye. Ama demekki siz anladınız ki doktorunuz doğruyu söylemiyor bu durumdada en iyisi kalkıp gitmek tabi ki . Bazı doktorlar bilerek sezeryan yapıyor. Normal doğum saatler sürdüğü için , sezeryan yapıp bitirmek istiyolar hemen

• [silindi]

Ferahfezaaa adı üstünde normal dogum normal olan bu yani sezaryen dogum degil ameliyattır mecbur kalınırsa tabiki ameliyat olunur

Ferahfezaaa ne alaka anlamadım. Yurt dışındaki modern şehirdeki kadınlar ve dünya sağlık örgütü bile.normalmdogum normal.doguuummmmmm diye bas bas bağırıyor. Sezeryan denen şey aslında bildiğin.ameliyat yahuu

Ferahfezaaa Asıl bilinci yerinde olan kadın, zorda kalmadıkça asla sezaryen olmaz. Çocuk için en sağlıklısı normal doğum. Yabancı makaleleri açın bir okuyun , orada ki doğum şekillerine bir bakın bence. Yurt dışında sezaryen yaptırmak çok zor. Bizim ülkemizde bu kadar kolay.

MeLy90 size bisey söyleyim mi yurtdisinda diyelim zorunlu sezaryan olacaksınız, gun verildi ve o tarihten önce belirtiniz geldi. Zorunlu olmanıza rağmen sizi once normale teşvik ederler normali denerler. Baktılar olmuyor doğum yine sezaryana doner. Ama once her zaman normal. İstisnalar hariç tabi… Ki normalinde dogum şekli doğum esnasında belli olur. Bu Türkiye’de moda olmuş planlı sezaryan olmak doktorlarin 38 haftasında cocugu alması filan ben tek Türkiye’de gördüm bunlari ve cokta yanlis buluyorum cocugu oyle erkenden almalarını. Cocuga aslında cok büyük kötülük ediyorlar farkında değiller.