• DoğumANKET
  • Bilinçli anneler daha mi çok sezeryan oluyor ne ?

spaceship ay sana mi aklayacağım kendimi be , varsayalım öyle düşünüyorum size ne , eleştirmek aşağılamak sizin haddiniz mi acaba

Egeeren hiç alakası yok görülme insidansı düşük ancak meslegimden dolayı calısma alanımda bana saglıklı olmayan bireyler geldigi için ben kendi kaygılarımı atamıyorum dedim. Yazdıgım her seyin farkındayım😊

Ferahfezaaa Cok komiksiniz gercekten 😂😂Herkese acik bir platformda insanlara hakaret ediyorsunuz istediginiz destegi alamayinca cark ediyorsunuz! Sizin “yanlis” dusunceleriniz anne adaylarini strese sokmuyor benim yorumum mu sizi strese soktu ? 😂😂Istedigim soruya yorum yapma hakkina sahibim bunu sorgulamak sizin haddiniz degil! Bebeginizi dusunmek de sizin sorumlulugunuz da olan birsey strese giriyorsunuz madem tartisma ortami yaratmayin 😉Yanlis bir cumle kurdum kusura bakmayin diyeceginize hala hakaret ediyorsunuz o yuzden sizinle tartismayacagim . Kotu soz sahibinindir devam edin bu sekilde😂 Bilincli bir anne olarak size de daha saglikli gunler diliyorum🙏🏻

badehandeyldz haklisiniz insanlarda genel anlamda böyle bir sorun var , varsayalım ki ben yanlış düşünen yanlış irşat yazmış biriyim linçlemeye o kadar hazır ki insanlar , sözde şuan en hassas insan topluluğu burası. Birinin bir cümlesinde bir oyuk ya da bir yanlış bulsak da kinimizi kussak diye bekliyorlar, çok yazık kadının kadına uyguladığı psikoloji şiddeti hicbir yerde görmedim

Duygus123 ne kininiz varmış arkadaş kus kus bitmedi, sakin olun ve sadece anlamaya çalışın olmadı takıldığınız yeri sorun. Mutlu günler dilerim

flowers ay allah korusun o anlamda demedim bin sukur ikinci ama insan gercekten yoruluyor 10 icinde ikinciye hamileyim

Myssr bir tecih olması kimi ne diye rahatsız ediyor zerre anlamıyorum. Ben sizin hakkınızda böyle düşünmüyorum siz ne diye böyle düşünesiniz ki.cocugu yaparken kimseye sormadım simdi ne diye millet fikir belirtsin bu eşimle benim aramda. Okadar cok normal dogum vakası görüyorum ki surda 2 yorum anlatsam herkes sezaryene koşar cok samimiyim ama fikrimi kendi içimde yasıyorum yalnızca. Belki sizlerin görmedigi onca sey görmüşümdür. Ayrıca ünide oek cok prof hekim sakın normal dogurmaya kalkmayın yeni nesil sizler ders cocuklarısınız eski kadınlar gibi degilsiniz fiziksel olarak diyerek yönlendşrdiler. emin olun cogu ya sezaryen dogurmus yada esleri öyle dogum yapmıs dolayısıyla ben kendimce bunu dogru buluyorum enazından kendi adıma. Bebegimde istiyorsa izin verirse sezaryen olacagım. fakülteye girdiğim ilk andan beri fikrim bu😁

Normal doğuma önyargılı, sezaryen isteyen insanım ki bu ne ağrı korkusundan ne de ikinci doğum olduğu için bilinçli olmamdan kaynaklanıyor. Soğukkanlıyımdır, ilk gebeliğim. Kendimce farklı sebepler beni normal Doğumdan uzaklaştırıyor, yine de hayırlısı diyorum hep. Normal doğum sevdalısı asla değilim yani, bana bile itici gelen bir şekilde kendinizi ifade etmeyi başarmanızı ayrıca tebrik etmek isterim.

Ferahfezaaa bence çok yoruyorsunuz kendinizi, bilinç düzeyi yüksek olanlar zaten sessizce ve hayretle okuyor yazılanları. Saçma şekilde lince gelenlerin tek amacı telefon başında ahkâm kesmek sanırım. Kaç makale okudular ya da yazdılar acaba normal doğum komplikasyonları ile ilgili 🤔 ki kişi istediği şekilde doğum yapma hakkına sahiptir buna ne happymom kullanıcısı karışabilir ne de başkası, siz sadece görüşünüzü belirtip sizce de öyle mi dediniz ve yaşanan duruma bakın. Bence daha fazla linc yorumlarına cevap verip yipratmayin kendinizi

Duygus123 cahile laf anlatmanın ne kadar zor olduğunun kanıtısiniz. Artık cevap veremicem ya , dünden beri çok zaman kaybım oldu, Siz sadece forumdaki lay lay lom sorulara cevap verin, sizden farklı düşünen birini görünce çok zorlanıyorsunuz size de yazık bana da

Ferahfezaaa Saka gibisiniz gercekten 😂😂Evet cok haklisiniz bukadar cahilce bir soruyu kale alip cevap vermemem gerekirdi afedersiniz😂 Bu arada farkli dusundugunuz icin ben size saldirmadim sadece fikrimi soyledim herkes gibi ama siz kendinizi cevap vermeye yeterli goremediginiz icin hakaret etme yoluna gittiniz ve hala devam ediyorsunuz! Bu da sizin kultur seviyenizi ortaya koyuyor zaten fazla soze gerek yok ! Benim icin hic sikinti degil bu arada bana hakaret ediyor olmaniz kendimi biliyorum cunku😉Elestiriye tahammul edemiyorsaniz yanlis yerdesiniz bence de bosuna vakit kaybi yasamayin bana degil ama size ve bebeginize yazik zira strese giriyorsunuz!