Ferahfezaaa hanfendi sizi bir ben yanlış anlamamışım demek ki sorun sizi böyle anlayanlarda değil ayrıca herkes hamilelik üzerine bilinçlenerek yada gebelik, annelik eğitimi alarak anne olmuyo sonuçta.
Bilinçli anneler daha mi çok sezeryan oluyor ne ?
Ferahfezaaa keşke bu postu açmasaydın canım malesef kimse iyi niyetli değil en ufak hata da karşıdaki hamile mi kırılır mı stres mi yapar diye düşünmüyorlar. Sorunu yanıtlamaya gelince bence kendi isteği ile sezeryan olup çok konforlu acısız bir doğum çekmek mantıklı . Ben spiral sezeryan için bunu söylüyorum baya belden aşağı uyuşuk ama herşeye şahit oluyorsun bebeğini kolayca emziriyorsun sadece ilk kalkış biraz zor oda yürüdükçe geçiyor ağrıların🥰
Ferahfezaaa oyle bisi yok dusuncem de o yonde kesinlikle degil bizimde ailede sezeryan olan var kendi istegi veya dr run tercihi ile herturlu cok sukur anne oluyoruz 2. Ye hamileyim normal istiyorum evet ama dr rum sezeryan der ise bi dk dusunmem . Haftada kac tane sezeryan basligi aciliyor daha iyimi yada istiyorum diye tercihte olabiliyor . Ama bu baslik dokundu elbette yani 🤭😅
Susaminannesiii onceki yorumuzunu gordum begendim hatta 🤗 ailemde kendi istegi ile sezeryan olanda var dr tercihi ile olanda 2. Gebeligim bormal istiyorum yine ama dr rum sezeryan der ise bi dk dusunmem ustelemem devlette dogum olucak ins . Haftada kactane sezeryan daha mi iyi diye baslik aciliyor onlar icin bole bisi yazdim . Sahsen ben isteyerek sezeryan olamam ameliyat sonucta . Ama evet normal dogumu daha cok destekliyorum ama plaket falan bekledigim yok 🤭
Ferahfezaaa Şimdi gayet güzel oldu 😊
Susaminannesiii ayrici yaptiginiz yorumlar normali hic desteklemeyen faha cok engelli dogurruyorlar gibisinden korkutan sezeryani daha ustun tutan yorumlariniz …
Ferahfezaaa Belkide siz anlatamadiniz.Sizi anlamayan Birtek ben değilim bence kendinizi bı sorgulayın.
spaceship ay sana mi aklayacağım kendimi be , varsayalım öyle düşünüyorum size ne , eleştirmek aşağılamak sizin haddiniz mi acaba
Ferahfezaaa tam tersi bilincli anneler normal doğum tercih edenlerdir…
Egeeren hiç alakası yok görülme insidansı düşük ancak meslegimden dolayı calısma alanımda bana saglıklı olmayan bireyler geldigi için ben kendi kaygılarımı atamıyorum dedim. Yazdıgım her seyin farkındayım😊
Ferahfezaaa Cok komiksiniz gercekten 😂😂Herkese acik bir platformda insanlara hakaret ediyorsunuz istediginiz destegi alamayinca cark ediyorsunuz! Sizin “yanlis” dusunceleriniz anne adaylarini strese sokmuyor benim yorumum mu sizi strese soktu ? 😂😂Istedigim soruya yorum yapma hakkina sahibim bunu sorgulamak sizin haddiniz degil! Bebeginizi dusunmek de sizin sorumlulugunuz da olan birsey strese giriyorsunuz madem tartisma ortami yaratmayin 😉Yanlis bir cumle kurdum kusura bakmayin diyeceginize hala hakaret ediyorsunuz o yuzden sizinle tartismayacagim . Kotu soz sahibinindir devam edin bu sekilde😂 Bilincli bir anne olarak size de daha saglikli gunler diliyorum🙏🏻
Tubasahra tamam teşekkür ederim
badehandeyldz haklisiniz insanlarda genel anlamda böyle bir sorun var , varsayalım ki ben yanlış düşünen yanlış irşat yazmış biriyim linçlemeye o kadar hazır ki insanlar , sözde şuan en hassas insan topluluğu burası. Birinin bir cümlesinde bir oyuk ya da bir yanlış bulsak da kinimizi kussak diye bekliyorlar, çok yazık kadının kadına uyguladığı psikoloji şiddeti hicbir yerde görmedim
Duygus123 ne kininiz varmış arkadaş kus kus bitmedi, sakin olun ve sadece anlamaya çalışın olmadı takıldığınız yeri sorun. Mutlu günler dilerim
flowers ay allah korusun o anlamda demedim bin sukur ikinci ama insan gercekten yoruluyor 10 icinde ikinciye hamileyim
Myssr bir tecih olması kimi ne diye rahatsız ediyor zerre anlamıyorum. Ben sizin hakkınızda böyle düşünmüyorum siz ne diye böyle düşünesiniz ki.cocugu yaparken kimseye sormadım simdi ne diye millet fikir belirtsin bu eşimle benim aramda. Okadar cok normal dogum vakası görüyorum ki surda 2 yorum anlatsam herkes sezaryene koşar cok samimiyim ama fikrimi kendi içimde yasıyorum yalnızca. Belki sizlerin görmedigi onca sey görmüşümdür. Ayrıca ünide oek cok prof hekim sakın normal dogurmaya kalkmayın yeni nesil sizler ders cocuklarısınız eski kadınlar gibi degilsiniz fiziksel olarak diyerek yönlendşrdiler. emin olun cogu ya sezaryen dogurmus yada esleri öyle dogum yapmıs dolayısıyla ben kendimce bunu dogru buluyorum enazından kendi adıma. Bebegimde istiyorsa izin verirse sezaryen olacagım. fakülteye girdiğim ilk andan beri fikrim bu😁
Ferahfezaaa Kin mi 😂😂Ne alemsiniz 😂Ben gayet iyiyim merak etmeyin strese giren sizsiniz 😉
Ferahfezaaa kdlsjls patron çıldırdı. Git ötede nasıl doğurursan doğur, hormonlu.
Normal doğuma önyargılı, sezaryen isteyen insanım ki bu ne ağrı korkusundan ne de ikinci doğum olduğu için bilinçli olmamdan kaynaklanıyor. Soğukkanlıyımdır, ilk gebeliğim. Kendimce farklı sebepler beni normal Doğumdan uzaklaştırıyor, yine de hayırlısı diyorum hep. Normal doğum sevdalısı asla değilim yani, bana bile itici gelen bir şekilde kendinizi ifade etmeyi başarmanızı ayrıca tebrik etmek isterim.
Ferahfezaaa bende aynen katılıyorum size