Zehraaa98
Memorial gerçekten çok iyi ablam arkadaşlarım hepsi orda yaptılar. Ama benim aldığım fiyat zaten uygun olduğu için benlik sıkıntı yok canım hı almamış olsaydım tabi memorialı tercih ederdim A life hastanesine vereceğime bildiğim hastaneye verirdim.
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Bushraaaaa haa ben yenı fıyattan etkılendın sandım canım tabı o fıyatsa cok ıyı
Hatice_karadag 1 gece hastaneye 5.500 ödedim doktora da tek doğum ücreti 8.000 muane ücretlerim 4.200 genetik test 2.800.. sukur vardı verebildik ama olmasaydı :( Allahım kolaylıklar versin.. Allahım tüm annelerin anne adaylarının rızkını artırsın yeni rızkla dolu kapılar açsın Âmin.
Hatice_karadag benim gittiğim hastanede 6.400 normal doğumdu allah bilir şimdi ne oldu 🙈
Belkisss inşallah 🤲
Demekki türkiyenin heryerinde aynı 4000tl en düşük fiyat yılbaşı öncesi şimdi nedir allah bilir devlet ayrı soyuyor özeller ayrı
MerveAkty devlette niye dogurmuyorsunuz
Hatice_karadag muyane 75di 100tl olmuş normal doğum 1.100tl idi 1.400tl olmuş szeryen 2.400tl Di 2.700olmus detayli ultrason da 60tl Di 85tl olmuş sigortalıya 😕
Emel213419 neden kararsizsiniz? 20 gun once orda dogum yaptim da merak ettim☺️
izmir medicana ve çınarlı hakkında bilgisi olan var mı?
Mavilotta 4 sene once 1700 vermisdim ikinci kizima yine ayni hastaneye ayni doktora gidiyorum 4000 bin olmus demek cok yuksek yaa
Sedaa61 abowwwww siz orda mı doğum yapacaksınız hangi doktora gidiyosunuz ben yetkin karakusya gidiyorum
Hatice_karadag ya Ankara’da 🙄🙄🙄Bir hastaneye sordum 7500 TL 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Sevimlilik ben Malatyadayım burada da fiyatlar fazla maalesef
Hatice_karadag Bursa pembemavi 6800 yılbaşından önce ödedik 2021 Haziran doğumum inşallah
Merved91 bugun cınarlıda kontrolüm wardı muayene 150 olmus dpgum ücreti 3500₺
Hatice86_izm doktor ücreti ayrı sanırım ?
Hatice_karadag benim doğum paketim var 6 ay önce anlaştık hastaneyle. şuan ne kadar zam oldu bir bilgim yok