Belkisss Beylikdüzü demi oturuyorsunuz ben Esenyurt dan gidiyorum oraya
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
paradiseeeeee sen istanbul da mı gidiyorsun? Ben ordayken özel levent hastanesinde Halise Yolli ye gidiyordum
Medipol çamlıcada
Normal doğum 2000₺ ydi 2300₺
Sezeryan doğum 2500₺ ydi 2900₺ oldu
Muayne ücretlerinde değişiklik olmıcak medipol çamlıcaya giden kimler
Hatice_karadag bugun sordum benim doktorumun özel muayenehanesi var 6 bin dedi sezeryan da normal doğum da aynıymış fiyatı 😒
Devlet hastanesinde sigortamız yoksa doğum ücreti ne kadar ortalama acaba? Özel hastanelere yakınmı fiyatlar?
paradiseeeeee beylikdüzünde oturuyorum benim eve 5dk medilife
Belkisss benimde anca arabayla 8 dakka falan
Zehraaa98
Değildi 5.500 e ben anlaşmıştım bu fiyatta normaldi ama şikayet var da millet yazınca 8.500 diye bende şok oldum.
Melis-Diana hangi ülkede yaşıyorsan mümkünse gelme 🥰
Bushraaaaa valla camım sen daha ıyı bılırsınde memorıale falan gıt daha ıyı yaa
Edafatih ben gidicem doktor değişikliği yapıcam bu hafta hangi doktoru tavsiye edersin ?
paradiseeeeee yine yakınmıs cok uzak deıl selda hanım icin deger 😂
Zehraaa98
Memorial gerçekten çok iyi ablam arkadaşlarım hepsi orda yaptılar. Ama benim aldığım fiyat zaten uygun olduğu için benlik sıkıntı yok canım hı almamış olsaydım tabi memorialı tercih ederdim A life hastanesine vereceğime bildiğim hastaneye verirdim.
Bushraaaaa haa ben yenı fıyattan etkılendın sandım canım tabı o fıyatsa cok ıyı
Hatice_karadag 1 gece hastaneye 5.500 ödedim doktora da tek doğum ücreti 8.000 muane ücretlerim 4.200 genetik test 2.800.. sukur vardı verebildik ama olmasaydı :( Allahım kolaylıklar versin.. Allahım tüm annelerin anne adaylarının rızkını artırsın yeni rızkla dolu kapılar açsın Âmin.
Hatice_karadag benim gittiğim hastanede 6.400 normal doğumdu allah bilir şimdi ne oldu 🙈
Belkisss inşallah 🤲
Demekki türkiyenin heryerinde aynı 4000tl en düşük fiyat yılbaşı öncesi şimdi nedir allah bilir devlet ayrı soyuyor özeller ayrı
MerveAkty devlette niye dogurmuyorsunuz