paradiseeeeee sen istanbul da mı gidiyorsun? Ben ordayken özel levent hastanesinde Halise Yolli ye gidiyordum

Medipol çamlıcada
Normal doğum 2000₺ ydi 2300₺
Sezeryan doğum 2500₺ ydi 2900₺ oldu
Muayne ücretlerinde değişiklik olmıcak medipol çamlıcaya giden kimler

Hatice_karadag bugun sordum benim doktorumun özel muayenehanesi var 6 bin dedi sezeryan da normal doğum da aynıymış fiyatı 😒

Devlet hastanesinde sigortamız yoksa doğum ücreti ne kadar ortalama acaba? Özel hastanelere yakınmı fiyatlar?

Zehraaa98
    Değildi 5.500 e ben anlaşmıştım bu fiyatta normaldi ama şikayet var da millet yazınca 8.500 diye bende şok oldum.

Zehraaa98
      Memorial gerçekten çok iyi ablam arkadaşlarım hepsi orda yaptılar. Ama benim aldığım fiyat zaten uygun olduğu için benlik sıkıntı yok canım hı almamış olsaydım tabi memorialı tercih ederdim A life hastanesine vereceğime bildiğim hastaneye verirdim.

Bushraaaaa haa ben yenı fıyattan etkılendın sandım canım tabı o fıyatsa cok ıyı

Hatice_karadag 1 gece hastaneye 5.500 ödedim doktora da tek doğum ücreti 8.000 muane ücretlerim 4.200 genetik test 2.800.. sukur vardı verebildik ama olmasaydı :( Allahım kolaylıklar versin.. Allahım tüm annelerin anne adaylarının rızkını artırsın yeni rızkla dolu kapılar açsın Âmin.

Demekki türkiyenin heryerinde aynı 4000tl en düşük fiyat yılbaşı öncesi şimdi nedir allah bilir devlet ayrı soyuyor özeller ayrı