Hatice_karadag hım biliyorum o doktoru iyi bi doktor hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Hatice_karadag ben hastane ile anlaştım sonuçta ben oraya başladığım an bana söylenen ücret farklı oluyor eski ücret üzerinden hesaplama olacak. Sizde bir görüşün derim
Pendik medipol fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Yonca12 bende öyleyim 8+5 ben mozaık hastanesıne gıdıyorum belkı on kere gıtmısımdır ama uzun sure sonra oldu aşılama ile sürekli kanamam falan oldu rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
misraerol aynen 😍
1mervef 13,3 crpnin çok yüksek olduğu düşünmüyorum benim 2 hafta önce 17.2ymiş ve doktorum çok dikkatli olmasına rağmen bu konuyla ilgili bir şey söylemedi bence kafaya takmayın
Hndan113 ücretleri karsılıgındaa istediğiniz doktor gece geliyormuş. Ben şuanlık memnunum ama ben doğumum gündüz olsun diye dua ediyorum😁😁
Sumisalii orası için de İzmirin uygun hastanelerinden biri diyorlar üstelik 🤦♀️🤦♀️
Sedaa61 bana da haber verir misiniz ? hangi hekime gidiyosunuz ?
Hatice_karadag fethiyede yasiyorum burda normal 2100 liraydi bi ay once
Yesim1995 amin inş canım. Spinal oldum. Belden uyuştum.
Yasminyenice Duygu Altan
Hatice_karadag normalde ocakta zamlı doğum yapacaktım ama oğlum bekleyemedi 31 aralıkta 4500 ödedim ertesi gün bir doğum oldu 6000 ödemişler
celikbebeklerr ikiside aynı fiyat içerisinde 1gece tek kişilik odanız var sadece epidural ekstra 1200 tl ücretli hastaneye ve doktoruma güveniyorum gerçekten doktorla aramızdaki uyum çok önemli yine aynı hastanede müthiş ilgili Dr.Şeyma Yöney var onuda tavsiye ederim çok tatlı bi kadın 😉