Hatice_karadag malesef hem doğumlara hemde muayene ücretlerine benim doğum yapacağım hastane 6500 olmuş 🥴🥴

Büyükçekmece kolanin doğum ve muayne ücretini bilen varmı ?

didem1234 ege yaşam hastanesi 🥰❤️ kadir fatih uçar doktorum instası var baka bilirsinde 🙈

Sengulldz benim dr um doğum izninde iken tuna hanıma gitmiştim sadece 2 ay,dr um dönünce onunla devam etmek istedim.ayrıca metrolife cok kalabalık bir hastane oldugu için academia yı tercıh ettim

Aybuke1 yeni mi sordunuz ücreti
Normalde 4500 ama bende yaşam kartı oldugu için 3000 küsür dediler tabi simdi zam geldi fiyat nedir bilmiyorum
Ya ama anlamadığım şu bir evde kari koca yaşıyorsa ve kadın en geç 6aylik hamile olunca çalışamaz hale geliyor yani tek erkek ücret getiriyor eve ve oda asgari ücretle çalışıyorsa bu kadın nasil doğum yapacak tabi devlet ücretsiz onlarda ama affedersin baytar gibi 😒😒😒

Sedaa61 uuu 😳neyse ki yılbaşından önce özel sağlık sigortası yaptırdık 6200 liraya 🤩

Dilekaltin maalesef henüz konuşmadım şehir dışındayım 1 aydır doktor hanıma sorun isterseniz sizi bilgilendirir diye düşünüyorum bilgi alırsanız bizede haber verir misiniz 🙏❤️

Berfguner 3250 normal doğumda sezaryende 😐 ablam ekimde 2500e doğum yapmıştı orda.

Easliii ben normal gözüküyor korkmuyorumda çok arttı fiyatlar ya

kuygur muayene 140 olmuş randevu aldım da bugün doğumuda gidince konuşucam

SB_ çok haklısınız fiyatlar çok uçuk ve doğum evinde doğum yaparım diye çok korktum bi ara covid olanları özel hastaneler kabul etmedi ya ben bu pazartesi doğuma gireceğim sezeryan bakalım tam kaç olacak fiyat bizimde sendikamız var 3500 civarı olur sanırım 4.400 dediler ama direkt

• SB_ bunu yanıtladı.
          • SB_ bunu beğendi.

Aybuke1 o zaman ilk önce Allah hayırlısıyla kurtarsın sağlıklı bi şekilde 🙏🏻

Bakalım benim doğum zamanına kadar durumlar ne olacak fiyat olarak