Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Hatice_karadag Canım ben bugün gıttım muayenem vardı gıttım sordum dogum ucretlerını zam gelmemiş benım hasteneme kasımda zam yapıyorlarmış normal doğum özel odayla bırlıkte 2 bın TL sezaryen özel oda 2bın 200 TL
Mammimammi hep mi baymışlardı canm.olsun korkmuyorum Allaha sığınıyorum başka seçeneğimiz yok malesef mecburuz 🤷♀️ ikinci ilki kadar olmaz demişti banada doktorum .bakalım 10 gün sonra yaşayıp görücem bende.Allah yardımcın olsun inşallah 🤲💙
MinikMaya ege yaşam hastanesi 🥰🙏 doktorlar ve hemşireler harika 🌹 fatih kadir uçar instasıda var bakın isterseniz 😍 harika biridir hemen herşeye yanıt bula bildiğiniz bir doktor ❤️
Hatice_karadag
bnde osmangazıye gıdıyorum ama ozel doktoruna degıl bı fıkrım yok fıyat konusunda
- Düzenlendi
Gzrilknur ssvd hiç sormadım canım bilmiyorum. Yılbaşında zam gelecek diye sormadım ama bazı hastaneler ssvd için yüksek fiyat almıyormus . İnşallah ikimizde normal doğum yapabiliriz
Hatice86_izm anladım canım evet dışarıdan doktora gidiyorm o yuzden sordum. Teşekkürler 🙃
Derda217 hangi hastaneye gidiyosun
1mervef bir bilgim yok canim
nagehan_ sadece 2 defa muayene oldum dediğim gibi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi alırsınız kucağınıza ❤️
Dilekaltin varsak ☺️
Hatice_karadag aa hangi doktora gidiyosun canım bende hataylıyım
Yonca12 ilk defa hemşerilerime denk geldım :) sen hangı doktora gıdıyosun