Berfguner muayene ücreti 90₺ idi en son 2500₺ de sezaryen ya da normal farketmiyordu ama zam gelmiştir kesin

Hatice_karadag Canım ben bugün gıttım muayenem vardı gıttım sordum dogum ucretlerını zam gelmemiş benım hasteneme kasımda zam yapıyorlarmış normal doğum özel odayla bırlıkte 2 bın TL sezaryen özel oda 2bın 200 TL

Mammimammi hep mi baymışlardı canm.olsun korkmuyorum Allaha sığınıyorum başka seçeneğimiz yok malesef mecburuz 🤷‍♀️ ikinci ilki kadar olmaz demişti banada doktorum .bakalım 10 gün sonra yaşayıp görücem bende.Allah yardımcın olsun inşallah 🤲💙

aleyna96 peki doğumda nasiil bire hasttane alllahh sizden raİ olsun iccime su serptiniz

MinikMaya ege yaşam hastanesi 🥰🙏 doktorlar ve hemşireler harika 🌹 fatih kadir uçar instasıda var bakın isterseniz 😍 harika biridir hemen herşeye yanıt bula bildiğiniz bir doktor ❤️

Gzrilknur ssvd hiç sormadım canım bilmiyorum. Yılbaşında zam gelecek diye sormadım ama bazı hastaneler ssvd için yüksek fiyat almıyormus . İnşallah ikimizde normal doğum yapabiliriz

Hatice86_izm anladım canım evet dışarıdan doktora gidiyorm o yuzden sordum. Teşekkürler 🙃

ipkk22 senin ki yine iymiş bizim trabzon yıldızlı medical 210 du bakalım kaç oldu

nagehan_ sadece 2 defa muayene oldum dediğim gibi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi alırsınız kucağınıza ❤️