Hatice_karadag evet ya bizim hastanede doğum 4000 di 5500 olmuş 38+3 üz şuan yakalandık zama
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Hatice_karadag indirimli hali 3200 iken 3800 olmuş Ankara lokman hekim düzgün bi doktor olsa hiç düşünmeden devlette yapardım ama olumsuz çok şey duydum rabbim yardım etsin
Srhtzlyh Ücreti sabitlemediniz mi ? Eğer baştan beri gidiyorsanız eski fiyattan ücrete dahil edebilirler sizi çünkü 2 Haftanız kalmış.
Hatice_karadag en az 1000 tl geldi malesef
Tubasahra 1 gun bile olsa zam ekleniyor malesef benim elime doktoru demiş 12 den sonra gelseniz bile zamlı fiyatı Vericeksiniz
Hatice_karadag 2 yil once konya medicanada 2500 e normal dogum yaptim simdi 4500 olmus sizin ordaki fiyatlar yine iyi fiyat cok yuksek doktorum cok iyi goruslerini alırım ama orda dogurmak istemiyorum cunku fiyatlar yuksek
4bin 500 olmuş nasıl bı zam anlayamadım acaba hizmetlerinede zam yaptılar mıı 😒
Bagcılar Medipol mega hakkında bilgisi olan var mıı orayada gelmiş mii
Hatice_karadag cnm benim hastanede 1.700du 2.500 olmuş normall erdem Çamlıca norrmal 1.350 baya. Uygun
Esenler medipole gidiyorum zaten pahalıydı kim bilir ne kadar yaparlar şimdi şubatta benim doğum 😬😬
Hatice_karadag çok çok pahalı canım valla bide anesteziye göre fiyatta değişiyor dedi belden uyusturmali istersen daha fazla dedi.
- Düzenlendi
Birminiginannesi
Srhtzlyh
Biz fiyat konuştuğumuzda dediler normalde ocakta zam olmiycak ama olabilirde.Bende dedim hani biz baştan beri buraya geliyoruz eski fiyattan yansitsaniz die Ocak ayindakiler genelde sabitleniyor demişti.Subat için de konusuruz yine demişlerdi.Gerci benim için gerek kalmadı 12 gün önce doğum yaptım.Onun içinde 4. sezaryen 4250 bağlatma 500 dediler 4750 fiyat vermişlerdi.Esimden 4250 istemişler.
Hatice_karadag benim doktorum sezeryana 1000 TL dedi
misraerol doktorunuz kim, memnum musunuz
. Benim eşim jandarma aatsubay dogudayiz doğuma memleketime gelmeyi düşünüyorum samsunda olacak yani, iyi bi doktor arıyorum onun icin