Glakky1 Gizmolata size birşey diyeyim mi özele gidiyorum ben 70 tl ödüyorum 😂 şehirden şeihre fark edıyor 😁 Kahramanmaraş
Sema1453 Glakky1 Bu gerçek mi ya keşke bizde de öyle olsa bizim ücretlerin yanında 70 lira para gelmiyo 😂 çok şanslısınız
Nil_ Ygmr15 metrolife da tuna hanıma bir kaç kez gitmiştim kontrole doğum fıyatı hakkında bilgim yok doğum için academia fatma hanımı tercih ettim
aysegullmermer123 Ygmr15 bnde o hastheneye gdyrm gulnur cifcti ilk cocuk 2 bin iknci ve ucncu 1500 veya 1600 olmasi lazm arti yatak
ipkk22 Gizmolata ikili taramyıda 50 tlye yaptrdım Hastanemde detaylı yaptıracağım 350 tlymıs bazen burada okuyorum cok fazla ücretler ödüyorlar
uykusuzbirben Hatice_karadag benm gittiğim özel hastanede normal ve sezryn ücreti 2.500 iken 3.500 olmuş ve ben daha martta doğum yapcm haksızlık
Ygmr15 Nil_ hayırlı olsun bu arada gerci ben daha yeniyim 2.5 aylık hamileyim metrolife gidiyorum ama henüz sormadım yine de merak ettim 🌸
celikbebeklerr selinyslrtdgn hayir ben daha gitmedim sirnaktayiz burada bir ozel kliniğe gidiyorum ama ne kadar olsa icim rahat etmiyor. Samsunda gitmek istiyorum izne gelince
tugbade Hatice_karadag 13.000 di sezeryan acaba ne kadar oldu 😑 muane ucretim 240 oda değişmiştir 3 hafta sonra muaneye gidicem öğrenirim 😂😂
Hatice_karadag tugbade aboooo kız cidden baya pahalı inanmiyorm ben 1500 TL bin üstüne zam gelicek diye uzulyorum 😂😂😂😂😂
Kader_152199 misraerol evet maalesef çok pahalı bende samsundayım.ve özelde düşünüyorum.en son 3500 du benim.gittigim.hastane ama çıkıcam yılbaşından sonra dediler bakalım önümüzdeki kontrolde yeni fiyatı öğrenicez:(
Mrv_1864 Yazılan fiyatlar baya düşükmüş. Baya bi sorguladım hayatı. İstanbul da yaşamak böyle birşey heralde . Bana 7 bin tl normal 8 bin sezeryan fiyatı verdiler.
yesilkahve Mrv_1864 kesinlikle öyle bakıyorum millet normal doğuma üç bin liraya bile çok demiş. Ben üç bine içime sinen bi hastane bulsam öpüp başıma koyucam
Mommysangels Mrv_1864 fiyat sadece doğum mu yoksa doğum paketi mi aceba muayeneler falan dahil mi ? çünkü bende ankaradayım Doğum paketi yaptırdım 2020 de 6′750 herşey dahil
GozdeDeniz Bende Gebze Yüzyıl hastanesine gidiyorum orda da sezeryan en son 3200 dü şimdi ne kadardır kim bilir 😏