Mammimammi Hatice_karadag 2 ocak 2020 de dogum yapmıştım. Yarın yine dogum yapacağım.aynı hastanede. 1 yılda sezeryan doguma gelen zam 4000 TL 🤷♀️
Hatice_karadag Mammimammi kız bacım sende hep Ocak ayına denk getirmiştim büyük başarı 😂😂😂maşallah sana Allah’ım esirgesin yavrularını
MeRaLm Mammimammi kız nasıl hızlıymışın😂benimde 4 yıl sonra supriz gebelik oldu üzüle üzüle bi hal oldum kızım daha küçüktü diye 😂😂
Yesim1995 Mammimammi benimde 1 yılı 10 gün geçti ilk sezeryen.37 yim şimdi korkuyom açıkçası inşallah doğum hikeyinizi okuyabilirm 😇
celikbebeklerr misraerol doktorunuz kim, memnum musunuz . Benim eşim jandarma aatsubay dogudayiz doğuma memleketime gelmeyi düşünüyorum samsunda olacak yani, iyi bi doktor arıyorum onun icin
1mervef Hatice_karadag Balbocegi_ Hatice_karadag Hatice_karadag MerveAkty Sulleersoy Pembe-mavi Mom092 Ayseninkizi11 Bluesge Hatice_karadag Hatice_karadag istanbul3434 Mammimammi Hatice_karadag ipkk22 Srhtzlyh busbus5134 Eminos123 akay123 Tubasahra Reyyhan Hilalsny Ebruakcetin Cihatdurdane Duygudede Sseedd10 Bulut18 kızlarr konuyla alakasız biraz ama ana sayfaya yazdım yazan olmadı çok merak ediyorum🤦🏻♀️ 35 haftalığım crp 13,3 kanda enfeksiyon çıkan bu durumu atlatan oldu mu bebeğe zararı oluyor mu nasıl tedavi edildi
ipkk22 Hatice_karadag dogumu bilmiyorum canım ama muayene ucretım 85ti yılbaşından sonra 105 yapmışlar dogum ucretınede kesın gelmıstır😕
Gizmolata ipkk22 ya bu fiyatları nerde ödüyorsunuz Allah aşkına 105 tl veriyor olsam her hafta giderim 😂😂
Srhtzlyh Hatice_karadag evet ya bizim hastanede doğum 4000 di 5500 olmuş 38+3 üz şuan yakalandık zama
Tubasahra Srhtzlyh Ücreti sabitlemediniz mi ? Eğer baştan beri gidiyorsanız eski fiyattan ücrete dahil edebilirler sizi çünkü 2 Haftanız kalmış.
busbus5134 Hatice_karadag indirimli hali 3200 iken 3800 olmuş Ankara lokman hekim düzgün bi doktor olsa hiç düşünmeden devlette yapardım ama olumsuz çok şey duydum rabbim yardım etsin
Sseedd10 busbus5134 acaba hangi lokman hekim hastanesi bide indirim hangisi oluyo şu emniyet indirimi mi?
Birminiginannesi Tubasahra 1 gun bile olsa zam ekleniyor malesef benim elime doktoru demiş 12 den sonra gelseniz bile zamlı fiyatı Vericeksiniz
Srhtzlyh Tubasahra gittiğim hastanede öyle bi uygulama var mı bilmiyorum. Paket almamıştık doğum daha uyguna geliyor diye şimdide keşke alsaydık diyoruz
Duygudede Tubasahra ben konuştum ücreti ama Mart doğumlu olacağı için fiyat anlaşması yapamayız dediler 🙄
Hatice_karadag Birminiginannesi baya cokmus ya 😒😒ama neden ki yazık cidden çocuk için bir ton alışveriş bilmem ne birde para vericek doğum için devlette olmaz covid heryer 😒😒
Tubasahra Birminiginannesi Srhtzlyh Biz fiyat konuştuğumuzda dediler normalde ocakta zam olmiycak ama olabilirde.Bende dedim hani biz baştan beri buraya geliyoruz eski fiyattan yansitsaniz die Ocak ayindakiler genelde sabitleniyor demişti.Subat için de konusuruz yine demişlerdi.Gerci benim için gerek kalmadı 12 gün önce doğum yaptım.Onun içinde 4. sezaryen 4250 bağlatma 500 dediler 4750 fiyat vermişlerdi.Esimden 4250 istemişler.
Eminos123 Hatice_karadag 2 yil once konya medicanada 2500 e normal dogum yaptim simdi 4500 olmus sizin ordaki fiyatlar yine iyi fiyat cok yuksek doktorum cok iyi goruslerini alırım ama orda dogurmak istemiyorum cunku fiyatlar yuksek
Yagmurgndz Pelinoz benimde doktorum Mehmet ağar doğumu bende orada düşünüyorum siz memnun kaldınız mı