• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Cnskrdmr merhaba benim de sat 19 Kasım 40. Hafta 26 Ağustos’ta bitiyor ama normal doğum yapabilir miyim diye düşüncelerim var o sebeple sezaryan olursa daha önce olur heralde diye düşünüyorum 😊

22 gün sonra

Aysegulmila bende cumartesi gidicem 13+3 oluyo inşaAllah gösterir içimden hep erkek geçiyo oğlumda da böyle hissetmiştim

Kesin birşey yok tahminde bulunuyo doktor bi dahaki kontrolde öğrenirim inşallah😊

Aysegulmila ben bugün öğrendim erkek hissediyordum ama doktor kız dedi ve hâlâ şaşkınım inanamıyorum çok sevindim özellikle bacak arasını ultrasonda çekip gösterdi inanayım diye ☺️

Sselma merhaba ben de ikizlerim ile 20 Ağustos doğum planıyla Ağustos annesiyim🥰

Aysegulmila 2 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim bakalım bir kızım var bunu da merakla bekliyorm hayırlısı olsun şimdi 11+2 olduk

Sselma merak etme canım benim 6 haftalik iken görüldü seninkide nasipse görülür inşallah

Sselma merhablar ağustos 12 olarak gözüküyor doğum şuan 14 haftaligim tam zor günleri geçirdim şimdi tadını cikariyorum🙆‍♀️🤗

Sselma 14+6 Haftalığız oğlumla nasipse Ağustos annesiyim💙🥰

Ben de Ağustos başı gibi duruyor. İnşallah bir aksilik çikmzsa tabi. 9 Ağustosu bekliyorum büyük sabırsızlıkla.🤩🌸