ikizannesi24 emerken ıkınıp memeyi almamazlik yapiyolarmi karınları semsert mi bunlara dikkat et o zaman gazlı oluyo
YYasemin0728
- 26 Tem 2021
- 3 Nis 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Prematüre Anneleri sohbet edelim 🌸 tartışmasında
- Sezeryan doğum sonrası korse tartışmasında
Sunshineee bende şurada bekliyim. Bizim tam 1 ay oldu bugün doğum yapali
ikizannesi24 aktif ememiyo yaa bide aşırı gaz sorunu var. Seninkilerde var mi gaz
sekerportakalinannesi yaa sana sorum var bebeğin gazlı mi gazliysa nasil başa ciktin ve beslenirken hep uyuyo besleyemiyorum uyandırmak için herşeyi yapiyom ama uyanmiyo bi türlü. 2 gece anne bebek uyum odasında kaldık ilk gün 20 grm aldi ikinci gün kilo almadi ve kustu 3-4 kere doktora soledim kan alalim dedi aktif emen bi bebek değil denemek amaclı cagirmistik dedi bakamadım ya yetersiz geldim kızıma. Bizi eve yolladılar kızim orda kaldı
sekerportakalinannesi maşallah size çok sevindim 😍😍 biz daha çıkmadık emme refleksi hâlâ tam gelişmedi ama biraz daha iyi emiyo çok şükür tahminimce 1 haftaya falan cikariz inşallah 2160 oldu kilomuzda. Siz kaç kiloyla cikti
sekerportakalinannesi canım nasılsınız bebisin nasil çıktınız mi kuvezden
- Kızı olacaklara sorum var 😍 tartışmasında
Duuyguum 18+5de ilk hissettim
- 33+2de spinal sezeryan ile doğurdum🐣🙏 tartışmasında
seldaas olmayabilir canim doktorun bişey solemiyormu. Ben kan sulandırıcı da kullanıyodum da
- Çok mutluyum 😘😘😘 tartışmasında
Tubasam ben 3 kere gittim emzirmeye hergün cagirmiyolar gün aşırı çağırıyorlar. Biberon verilmiyo bizimkine
ikizannesi24 aynen bizde tamamen emme refleksi gelişsin diye belliyiz 3 kere gittim emzirmeye ama tam ememiyo. Memeyi tutuyo 2-3 kere çekiyo bırakıyo cabuk yoruluyo
ikizannesi24 süt artsın diye biseyler kullaniyomusun. Humana çay bestlak damla tahinle pekmezi karıştırıp ye bide 3-4 litre su
- Ped mi depend mi tartışmasında
sehadetrana kesinlikle depend bence
- Sonda meselesi spinalde nasıl takiliyor tartışmasında
Cemyaren iğneden sonra taktılar hissetmedim. Çıkarırken çok korkmuştum bakmamıştım ne ara çıkarttı hemşire anlamadım hissetmedim yani yine
Tubasam amin inşallah 😊 bende 32+4 haftalık doğum yaptım karin çevresi 2 hafta geri geliyodu beslenemiyordu. 1620 kilo dogdu ama 1530 a kadar düşmüştü şuan 2050 çok şükür genel durumu da iyi ama emme refleksi pek gelisik degil 2 kere emzirmeye çağırdılar ağzına aliyo 2-3 çekiyo bırakıyo. Sorum şu emzirmeye başladıktan kaç gün sonra taburcu oldunuz. 22 gündür kuvezde savaşçı kızım🌼
ikizannesi24 canım sagim yaparken bebeğinin kıyafetini karşına koy ona bakarak hayal kurarak sagim yap farkı goruceksin
- Sütüm gelmiyor tartışmasında
Sultanesat humana çay ve bestlak damla kullan canım ve tabiki günde 3-4 litre su bide tahin pekmez
- 32 haftalık ikizlerimi doğurdum tartışmasında
naz_tugce aynen aynen
- 33+2de spinal sezeryan ile doğurdum🐣🙏 tartışmasında
Damla24 şen sağdıkça çoğalır canım. Dustada ovala hafif sıcağa yakın su dök
naz_tugce azaldı diye düşünme hiç canım. Şu icmene çok dikkat et oda etkiliyo 3-4 litre kesin ic
naz_tugce bestlak damla ve humana çay kullanıyorum günde 3-4 litre su ve bide 2 gündür tahin pekmez bunlar fayda etmeye başladı bende canim