• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

2zlerinannesi merhaba, hamilelik öncesi de duygusaldım ekstra bir şey olmadı, Aş ermiyorum pek ama bazı kokulara tahammülüm çok azaldı buna yumuşatıcı kokusu da dahil 😞 arada bulantım ve baş dönmem oluyor 😊

2zlerinannesi ben de ne duygusallık var ne bir bulantı kusma ne bir aşerme 😂😂 normal normal hamilelik geçiriyorum bin şükür Allahıma🙏🏻 Annem çok korkutmuştu ben 9 ay kustum çok kötüydüm diye ben de hiç birşey yok çok şükür. Çok rahatım 🙏🏻 Her işimi yapıyorum, yemeğimi yapıyorum, işime gidip gelebiliyorum 🙏🏻😬

Aslhn8992 ben hamilelik oncesi her seyle dalga gecebilen en ciddi ortamlarda bile pismis kelle gibi siritan birisiydim simdi biri normal bi sey dese bile gozlerim dolu dolu oluyo ahhahaha

Selinda ay ne guzel ya masallah ben de hepsi var allah senden alip bana vermis sanki 😂 etten puften seylere aglar oldum kendimi taniyamiyorum 😅 biz sirket olarak online’a donduk islerimi oyle yurutuyorum eger islerimi de yurutemezsem kendimi ise yaramaz hissederdim iskolik oldugum icin 😂

Selinda aa ne guzel icli dislisiniz cocuklarla ben bu donemde en cok ogretmenlere sabir diledim gercekten okulda bile zar zor duran cocuklari kac saat ekran basinda tutuyorsunuz valla 😂

Aslhn8992 benim de 26 Ağustos görünüyor ben Eylül başına sarkar diye düşünüyorum siz niye erken bekliyorsunuz. Benim sat 18 kasımdı

Cnskrdmr merhaba benim de sat 19 Kasım 40. Hafta 26 Ağustos’ta bitiyor ama normal doğum yapabilir miyim diye düşüncelerim var o sebeple sezaryan olursa daha önce olur heralde diye düşünüyorum 😊

22 gün sonra

Aysegulmila bende cumartesi gidicem 13+3 oluyo inşaAllah gösterir içimden hep erkek geçiyo oğlumda da böyle hissetmiştim

Kesin birşey yok tahminde bulunuyo doktor bi dahaki kontrolde öğrenirim inşallah😊

Aysegulmila ben bugün öğrendim erkek hissediyordum ama doktor kız dedi ve hâlâ şaşkınım inanamıyorum çok sevindim özellikle bacak arasını ultrasonda çekip gösterdi inanayım diye ☺️

Sselma merhaba ben de ikizlerim ile 20 Ağustos doğum planıyla Ağustos annesiyim🥰